Toulouse Ajaccio Maç Tahmini 21.01.2023

Toulouse ile Ajaccio, Fransa Kupası Son 32 Tur kapsamında karşı karşıya gelecek. 21 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’da sahne alacak olan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Municipal Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Toulouse kazanır seçeneğine 1.78, beraberliğe 3.60, Ajacio kazanır seçeneğine ise 4.50 oran belirlemiş durumda.

Toulouse 3 Haftadır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Brest’i sahasında konuk eden Toulouse, Zakaria Aboukhlal’ın attığı tek golle mağlubiyetten kurtulmayı başardı ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Son 3 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, Ajaccio ve Auxerre karşısında toplamda 7 golle galip gelmeyi başarmış ve kalesinde gole izin vermemişti. 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Toulouse, düşme hattıyla puan farkını açmaya devam ediyor. Philippe Montanier ve öğrencileri, 19 hafta sonunda 23 puana ulaşırken, düşme hattıyla puan farkını 8’e çıkardı. Fransa Kupası’nda ise Lannion’u deplasmanda 7-1 mağlup etmeyi başaran Toulouse, bu kez Ajaccio ile karşı karşıya gelecek. Ligue 1 sahnesinde rakibine 3 hafta önce 2-0’lık üstünlük kurmayı başaran ekip, Ajaccio karşısında bir kez daha kazanmak istiyor.

Ajaccio Güven Vermedi

Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanına konuk olan Ajaccio, karşılaşmadan 7-1’lik hezimetle ayrıldı. Maç boyunca konuk ekipte savunma hattı önemli hatalara imza atarken, Ajaccio yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’de en ağır darbesini aldı. Son 3 hafta mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, 19 hafta sonunda küme düşme hattının içerisinde yer aldı. 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan toplamayı başarabilen Ajaccio, ligde zor günler geçiriyor. Fransa Kupası kapsamında ise Jura Sud’u deplasmanda 2-1 mağlup ettiler. Son 32 Tur eşleşmesinde Toulouse karşısına çıkacak olan konuk ekip, rakibine 3 hafta önce ligde 2-0 kaybetmişti. Ajaccio son haftalardaki kötü gidişatıyla birlikte, iki kulvarda birden güven vermiyor.

Toulouse – Ajaccio Maç Bilgileri

Toulouse – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Toulouse Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Issiaga Sylla, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Clement Vidal, Chester Diallo, Mickael Alphonse, Kevin Spadanuda, Yanis Cimignani, Mohamed Youssouf, Mathieu Coutadeur, Thomas Mangani, Vincent Marchetti, Mounaim El Idrissy.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 3 haftadan yenilgisiz çıkmayı başaran Toulouse, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Ev sahibi ligde 3 hafta önce mağlup ettiği Ajaccio karşısında, bir kez daha galip gelerek Fransa Kupası’nda adını Son 16 Turu’na yazdıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse evinde Zakaria Aboukhlal ve Rafael Ratão’nun golleriyle kazandı. Ev sahibi Ajaccio karşısında bir kez daha galip gelmeyi başarırken, Fransa Kupası’nda üst tura yükseldi. Kazananları tebrik ederiz.