Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Hoffenheim İddaa Tahmini 21.01.2023

Union Berlin sahasında Hoffenheim‘ı konuk edecek. 21 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga‘nın 16. hafta mücadelesi, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Union Berlin galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.47, Hoffenheim galibiyetine ise 3.23 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.97, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Union Berlin İç Sahada Namağlup

Union Berlin liderlik koltuğunu kaybetti. Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftanın en büyük sürprizine imza atan Union Berlin, 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle liderlik ipini göğüsledi. Urs Fischer ve öğrencileri, son 5 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi ve liderlik koltuğunu kaybetti. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off mücadelesi verecek olan ev sahibi, iki kulvarda birden etkili olmayı başardı. Almanya Bundesliga sahnesinde 3 maçtır galip gelmeyi başaramayan Union Berlin, liderin 7 puan gerisine düştü. Son olarak Freiburg deplasmanında 10 kişi kalan ve sahadan 4-1’lik mağlubiyetle ayrılan Union Berlin, milli ara dönüşünde kötü gidişata son vermek istiyor. 15 maçta 24 gol atan ev sahibi, kalesinde ise 20 gole engel olamadı. İç sahada namağlup bir lig karnesi ortaya koyan Union Berlin, taraftarı önünde güven vermeyi başardı.

Hoffenheim 5 Maçtır Kazanamıyor

Hoffenheim cephesinde galibiyet hasreti 5 haftaya çıktı. Almanya Bundesliga’da ilk 10 hafta iyi bir performans grafiği ortaya koyan Hoffenheim, son 5 haftaya kadar üst üste 2 mağlubiyet dahi almazken, son 5 haftanın tamamında puan kaybetti. Son olarak iç sahada Wolfsburg’a 2-1’lik skorla yenilen Andre Breitenreiter’in öğrencileri, son 5 haftadan 1 puan çıkarabildi. 11. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, üst sıra yarışından koptu. Son 5 haftada sadece Köln deplasmanından 1 puan çıkarabilen konuk ekip, Bayern Münih, Leipzig, Frankfurt ve Wolfsburg karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Milli ara öncesi ligin en zayıf 5 haftalık performanslarından birini sergileyen Hoffenheim, güven vermekten uzak kaldı.

Union Berlin – Hoffenheim Maç Bilgileri

Union Berlin – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Sven Michel, Jordan Siebatcheu, Andras Schafer’in sakatlıkları devam ediyor. Diogo Leite ise kart cezalısı. Hoffenheim cephesinde ise Kevin Vogt, Grischa Prömel ve Jacob Bruun Larsen’in sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Genki Haraguchi, Sheraldo Becker.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Stanley Nsoki, Kevin Akpoguma, Ozan Kabak, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Robert Skov, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’ya namağlup iç saha performansıyla damga vuran ve zirve takibini bırakmayan Union Berlin, milli aradan galibiyetle dönmeyi başaracak ve zirve ile puan farkının açılmasını engelleyecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin sahasında kazandı. Milli ara dönüşünde Hoffenheim’ı mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 3 puanı 3 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.