Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Freiburg İddaa Tahmini 21.01.2023

Almanya Bundesliga‘da zirvenin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Freiburg, 21 Ocak Cumartesi akşamı Wolfsburg deplasmanına konuk olacak. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 17:30.

Bets10, Wolfsburg galibiyetine 2.54, beraberliğe 3.46, Freiburg galibiyetine ise 2.78 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.21, beraberliğe 2.97, konuk ekibe ise 2.42 oran veriyor.

Wolfsburg 7 Haftadır Kaybetmiyor

Wolfsburg, Almanya Bundesliga’da son haftalara üst üste galibiyetlerle damga vurdu. Ev sahibinde 7 haftalık yenilmezlik serisi, 4 maçlık galibiyet serisi, Niko Kovac ve öğrencilerini üst sıralara taşıdı. Son 4 haftada Bochum, Mainz 05, Dortmund ve Hoffenheim’ı mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 4 maçta 11 gol bulurken, kalesinde 1 gole izin verdi. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Wolfsburg, son haftalardaki etkisiyle 7. sıraya kadar yükseldi. 2022 Dünya Kupası öncesinde Hoffenheim’ı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, liderin en yakın takipçisi Freiburg’u sahasında konuk edecek. Wolfsburg bu hafta kazanarak, zirve yarışına bir adım daha yakınlaşmak istiyor.

Freiburg Yakın Takipte

Almanya Bundesliga’nın 15. haftasında Union Berlin’i iç sahada konuk eden Freiburg, üst sıralardaki en yakın rakiplerinden birine 4-1’lik üstünlük kurmayı başardı. Konuk ekip zirvenin en yakın takipçisi olarak harika bir galibiyete imza attı. Leipzig deplasmanındaki mağlubiyeti kısa sürede unutturmayı başaran Christian Streich’in öğrencileri, son 5 haftadan 4 galibiyet çıkardı. Liderle arasında sadece 4 puan fark bulunan konuk ekip, ilk 15 haftadan ise 9 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı. Freiburg bu sezon sadece Bayern Münih, Dortmund ve Leipzig karşısında mağlup oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, Son 16 mücadelesi verecek. Konuk ekip iki kulvarda birden çok formda.

Wolfsburg – Freiburg Maç Bilgileri

Wolfsburg – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Lukas Nmecha’nın sakatlığı devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 4 maçtır kazanan, 7 haftadır ise maç kaybetmeyen Wolfsburg ile zirve iddiasını sürdüren Freiburg karşı karşıya gelecek. İki güçlü ve formda takımın mücadelesinde, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 golle harika bir galibiyete imza atan Wolfsburg, bu sonuçla birlikte yenilmezlik serisini 9 haftaya çıkardı. Freiburg ise deplasmanda ağır bir darbe aldı ve skor üretemedi.