Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Augsburg İddaa Tahmini 22.01.2023

22 Ocak Pazar akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde 16. hafta mücadeleleri oynanacak. Günün ilk maçında Borussia Dortmund ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Borussia Dortmund galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.82, Augsburg galibiyetine ise 8.53 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.17, beraberliğe 5.06, konuk ekibe ise 6.88 oran veriyor.

Borussia Dortmund 2 Haftadır Mağlup

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga sahnesinde son 2 haftayı Wolfsburg ve Mönchengladbach deplasmanlarından mağlubiyetle döndü. Dış sahada bir türlü aradığı ritmi bulamayan Sarı Siyahlılar, iç sahada ise son 5 maçta mağlubiyete yer vermedi. Bu sezon evinde sadece Werder Bremen’e kaybeden Edin Terzic’in öğrencileri, iç sahada son 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. Zirvenin 10 puan gerisinde, 6. sırada kendisine yer bulan Borussia Dortmund, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Augsburg ile karşı karşıya gelecek. Zirve yarışında kalmak için galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, 15 haftada sadece 25 gol atabildi. Haller’in sakatlığıyla birlikte hücum hattında güç kaybeden Dortmund, milli aradan iyi bir geri dönüş yapmak istiyor.

Augsburg Tehlike Hattında

Almanya Bundesliga’da son 7 hafta Augsburg takımında puan kayıplarıyla geçerken, konuk ekip küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Son 7 haftadan 4 mağlubiyet, 3 beraberlik alan Enrico Maassn’ın öğrencileri, 15. haftada Bochum’a iç sahada 1-0 kaybetti. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar inen Augsburg, 15 hafta sonunda sahadan sadece 4 galibiyet çıkarabildi. 15 haftanın sadece 2’sinde kalesini gole kapatabilen konuk ekip, kötü savunma performansıyla küme düşme tehlikesinde. Üst üste 7 haftada yaşanan kayıpların ardından teknik adam Enrico Maassn’ın tahtı sallanıyor. Augsburg 7 haftalık hasrete Dortmund deplasmanında son vermek istiyor.

Borussia Dortmund – Augsburg Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund takımında Marco Reus, Mateu Morey ve Thomas Meunier’in sakatlıkları devam ediyor. Augsburg cephesinde ise Tobias Strobl, Reece Oxford, Andre Hahn ve Iago Borduchi’nin sakatlıkları devam ederken, Mergim Berisha ise kart cezalısı.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Karim Adeyemi.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen,Mergim Berisha, Andre Hahn, Ruben Vargas, Ermedin Demirovic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 2 hafta deplasmanda üst üste mağlubiyetler alan Dortmund, zirve yarışından kopmak üzere. Milli arada toparlanmak isteyen Dortmund, 7 haftadır puan kaybeden Augsburg karşısında rahat bir galibiyet alacak ve iç sahada seriyi 6 haftaya çıkaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.59

intobet Oranı: H1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund aradan galibiyetle döndü. Sarı Siyahlılar evinde konuk ettiği Augsburg’a 4 golle üstünlük kurarken, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. Ev sahibi savunmadaki hatalarıyla, çok daha rahat bir galibiyeti kaçırdı.