Brest Lens İddaa Tahmini 22.01.2023

beIN SPORTS 4 ekranlarından 22 Ocak Pazar akşam Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan Fransa Kupası Son 32 mücadelesinde, Brest ile Lens karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Brest galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.50, Lens galibiyetine ise 1.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.75 oran kazandırıyor.

Brest Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Brest, Fransa Kupası Son 32 Turu’nda boy gösterecek. İlk 19 haftada 3 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen düşme hattından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Göreve 2 hafta önce Eric Serge Roy’u getiren Brest, yeni hocasıyla son 2 haftadan 1’er puan aldı. Toulouse ve Lille karşısında beraberliğe razı gelen ev sahibi, düşme hattında yer almaya devam ediyor. Lig karnesiyle güven vermeyi başaramayan Brest, ligde 3-2 kaybettiği Lens ile kupada karşı karşıya gelecek. Ev sahibinin formda rakibi karşısında işi bir kez daha oldukça zor.

Lens Harika Performanslar Sergiledi

Fransa Kupası Son 32 Turu’nda Brest deplasmanına konuk olacak olan Lens, Fransa Ligue 1’de ilk 19 haftaya lider PSG ile birlikte damga vurdu. Sadece Nord derbisinde Lille’e karşı mağlup olan konuk ekip, geri kalan 18 haftadan ise 44 puan toplamayı başardı. Son 9 haftada mağlubiyete yer vermeyen Lens, bu süreçte lider PSG’ye sezonun ilk yenilgisini 3-1’lik galibiyetle yaşattı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Auxerre’yi 1-0 mağlup etmeyi başaran Franck Haise ve öğrencileri, iki kulvarda birden çok formda. Fransa Kupasıı Son 64 Turu’na doğrudan katılan Lens, Linas-Montlh. karşısında 2-0’lık galibiyetle tur atladı. Ligue 1 kapsamında Brest’i iç sahada 3-2 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bir kez daha rakibi karşısında galibiyetin favorisi.

Brest – Lens Maç Bilgileri

Brest – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Mahdi Camara, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Mathias Pereira Lage, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en formda takımı Lens, Fransa Kupası Son 32 eşleşmesinde galibiyet arayacak. 9 maçtır kaybetmeyen konuk ekip, ligde mağlup etmeyi başardığı Brest karşısında bir kez daha galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in formda takımı Lens, Fransa Kupası’nda galibiyetlerine devam etti. Brest deplasmanında 3 golle tur atlamayı başaran Franck Haise’nin öğrencileri, kalesinde sadece 1 gol geçit verdi. Kazananları tebrik ederiz.