LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Osasuna Bahis Tahmini 22.01.2023

İspanya La Liga’da geçen hafta kazanarak moral bulan Osasuna bu hafta deplasmanda, Elche’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından seyredebilirsiniz.

Elche ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Elche kazanır 3.55, beraberlik 3.25, Osasuna kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.  

Elche Ligin Dibinde

Elche’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta Cadiz deplasmanına konuk olan Elche, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılarak 1 puanı kaptı ama galibiyet hasretleri devam etti. Tam 17 maçtır galibiyet alamayan Pablo Macin’in öğrencileri, sadece 5 puan toplayabildi ve ligin dibinde yer alıyor. La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan tek takım olduklarını da belirtelim. Manuel Martinez Valero’da bu hafta Osasuna’yı konuk edecek olan Elche’de Domingos Quina, Alex Collado ve John Nwankwo’nun sakatlıkları sürüyor. 

Osasuna 3 Puanı Kaptı 

Osasuna, La Liga’da 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da Mallorca’yı ağırlayan Osasuna, rakibini 1-0 mağlup etti ve moral buldu. Osasuna’ya 3 puanı getiren gol Aimar Oroz’dan geldi. La liga’da 3 maçlık kötü gidişatı sona erdiren Osasuna, puanını 27’ye yükseltti ve ilk 4 umutlarını devam ettirdi. 4. sıradaki Atletico Marid’in sadece 1 puan gerisinde yer alan Osasuna, bu hafta konuk olacağı Elche deplasmanında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Osasuna’da Ruben Pena ve Nacho Vidal sakat. Lucas Torro ise kart cezalısı. 

Elche – Osasuna Maç Bilgileri

Elche – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Domingos Quina, Alex Collado ve John Nwankwo’nun sakatlıkları sürüyor. Osasuna’da Ruben Pena ve Nacho Vidal sakat. Lucas Torro ise kart cezalısı. 

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

İddaa Tahmini

Elche’nin La Liga’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Cadiz deplasmanına konuk olan Pablo Machin’in ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da tam 17 maçtır galibiyet alamayan bir Elche var. Aynı zamanda La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan tek takım konumundalar. Osasuna ise geçen haftayı galibiyet ile kapattı. El Sadar’da Mallorca’yı tek golle geçerek 3 puanı kaptılar. Elche deplasmanında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Elche, iç sahada Osasuna’dan puan aldı. 1-0 geriye düştükleri maçı 1-1’lik beraberlik ile tamamladılar.