TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Sivasspor Bahis Tahmini 22.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 8 maçtır galibiyet alamayan Gaziantep FK evinde, Sivasspor’u konuk edecek. Mücadele saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Gaziantep FK ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 2.75, beraberlik 3.48, Sivasspor kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK Galibiyete Hasret

Gaziantep FK, Süper Lig’de galibiyet hasreti çekiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Gaziantep FK, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de uzunu bir süredir galibiyet alamayan Erol Bulut’un ekibi, bu hafta ise Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Son 8 maçından da galibiyet alamadan ayrılan Gaziantep FK, hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Konyaspor’u penaltı atışları ile mağlup etmeyi başarmış ve turu geçen taraf olmuştu. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da Angelo Sagal’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Sivasspor Alt Sıralarda

Sivasspor, Süper Lig’de alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Kayserispor deplasmanından eli boş döndü. Rakibine 4-1 kaybeden Sivasspor, Süper Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamadı. Geride kalan 18 haftada sadece 3 galibiyet alabilen Yiğidolar, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise Gaziantep FK deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Sivasspor’da Robin Yalçın kart cezalısı. Clinton N’Jie, Leke James, Aaron Appindangoye ve Karol Angielski ise sakat olan isimler.

Gaziantep FK – Sivasspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Angelo Sagal’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Sivasspor’da Robin Yalçın kart cezalısı. Clinton N’Jie, Leke James, Aaron Appindangoye ve Karol Angielski ise sakat olan isimler.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Matej Hanousek, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

Sivasspor’un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,

İddaa Tahmini

İki takımda Süper Lig’de son haftalarda çok formsuz. Gaziantep FK, Süper Lig’de oynadığın son 8 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Yavaş yavaş düşme hattına yaklaşıyorlar. Sivasspor ise Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta Kayserispor deplasmanında 4-1 kaybettiler. Gol yeme serileri de 8 maça çıkmış oldu. Her iki takımında savunması sorunlu. Bu sebeple gollü bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, önemli bir galibiye aldı. Gaziantep FK’yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.