İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 22.01.2023

22 Ocak Pazar gününde sahne alacak olan Almanya Bundesliga ve Fransa Kupası mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Brest – Lens: MS 2, 1.62 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; beIN SPORTS 4 ekranlarından 22 Ocak Pazar akşam Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan Fransa Kupası Son 32 mücadelesinde, Brest ile Lens karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Brest, Fransa Kupası Son 32 Turu’nda boy gösterecek. İlk 19 haftada 3 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen düşme hattından kurtulmayı başaramayan ev sahibi, son 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Göreve 2 hafta önce Eric Serge Roy’u getiren Brest, yeni hocasıyla son 2 haftadan 1’er puan aldı. Toulouse ve Lille karşısında beraberliğe razı gelen ev sahibi, düşme hattında yer almaya devam ediyor. Lig karnesiyle güven vermeyi başaramayan Brest, ligde 3-2 kaybettiği Lens ile kupada karşı karşıya gelecek. Ev sahibinin formda rakibi karşısında işi bir kez daha oldukça zor. Fransa Kupası Son 32 Turu’nda Brest deplasmanına konuk olacak olan Lens, Fransa Ligue 1’de ilk 19 haftaya lider PSG ile birlikte damga vurdu. Sadece Nord derbisinde Lille’e karşı mağlup olan konuk ekip, geri kalan 18 haftadan ise 44 puan toplamayı başardı. Son 9 haftada mağlubiyete yer vermeyen Lens, bu süreçte lider PSG’ye sezonun ilk yenilgisini 3-1’lik galibiyetle yaşattı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Auxerre’yi 1-0 mağlup etmeyi başaran Franck Haise ve öğrencileri, iki kulvarda birden çok formda. Fransa Kupasıı Son 64 Turu’na doğrudan katılan Lens, Linas-Montlh. karşısında 2-0’lık galibiyetle tur atladı. Ligue 1 kapsamında Brest’i iç sahada 3-2 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bir kez daha rakibi karşısında galibiyetin favorisi. Fransa Ligue 1’in en formda takımı Lens, Fransa Kupası Son 32 eşleşmesinde galibiyet arayacak. 9 maçtır kaybetmeyen konuk ekip, ligde mağlup etmeyi başardığı Brest karşısında bir kez daha galip gelmeyi başaracaktır.

Dortmund – Augsburg: H1, 1.59 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; 22 Ocak Pazar akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde 16. hafta mücadeleleri oynanacak. Günün ilk maçında Borussia Dortmund ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga sahnesinde son 2 haftayı Wolfsburg ve Mönchengladbach deplasmanlarından mağlubiyetle döndü. Dış sahada bir türlü aradığı ritmi bulamayan Sarı Siyahlılar, iç sahada ise son 5 maçta mağlubiyete yer vermedi. Bu sezon evinde sadece Werder Bremen’e kaybeden Edin Terzic’in öğrencileri, iç sahada son 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. Zirvenin 10 puan gerisinde, 6. sırada kendisine yer bulan Borussia Dortmund, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Augsburg ile karşı karşıya gelecek. Zirve yarışında kalmak için galibiyete ihtiyacı olan ev sahibi, 15 haftada sadece 25 gol atabildi. Haller’in sakatlığıyla birlikte hücum hattında güç kaybeden Dortmund, milli aradan iyi bir geri dönüş yapmak istiyor. Almanya Bundesliga’da son 7 hafta Augsburg takımında puan kayıplarıyla geçerken, konuk ekip küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Son 7 haftadan 4 mağlubiyet, 3 beraberlik alan Enrico Maassn’ın öğrencileri, 15. haftada Bochum’a iç sahada 1-0 kaybetti. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar inen Augsburg, 15 hafta sonunda sahadan sadece 4 galibiyet çıkarabildi. 15 haftanın sadece 2’sinde kalesini gole kapatabilen konuk ekip, kötü savunma performansıyla küme düşme tehlikesinde. Üst üste 7 haftada yaşanan kayıpların ardından teknik adam Enrico Maassn’ın tahtı sallanıyor. Augsburg 7 haftalık hasrete Dortmund deplasmanında son vermek istiyor. Almanya Bundesliga’da son 2 hafta deplasmanda üst üste mağlubiyetler alan Dortmund, zirve yarışından kopmak üzere. Milli arada toparlanmak isteyen Dortmund, 7 haftadır puan kaybeden Augsburg karşısında rahat bir galibiyet alacak ve iç sahada seriyi 6 haftaya çıkaracaktır.

Mönchengladbach – Bayer Leverkusen: MS 2, 2.11 (iddaa) – 2.45 (intobet) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 16. haftanın kapanış mücadelesi, Mönchengladbach ile Bayer Leverkusen arasında sahne alacak. 22 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da start alacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Mönchengladbach, Almanya Bundesliga sahnesinde inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koydu. Ev sahibi ilk 15 hafta geride kalırken, henüz 2 haftalık galibiyet serisi dahi yakalayamadı. Farke ve öğrencileri, sadece bir kez üst üste 2 maçta mağlup oldu. Ev sahibi maç kazanmakta zorlansa da, rakiplerine kolay geçit vermedi. 15 hafta sonunda 6 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyete imza atan ev sahibi, 2022 Dünya Kupası öncesi iç sahada Dortmund’u mağlup etmeyi başardı. 4-2’lik skorla 3 puana uzanan Gladbach, taraftarı önünde çıktığı son 2 maçtan farklı galibiyetler almayı başardı. 8. sıraya kadar gerileyen ev sahibi, milli ara dönüşünde yükselişe geçmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın 15. haftasında Stuttgart’ı sahasında konuk eden Bayer Leverkusen, 2-0’lık galibiyetle sahadan ayrılırken, galibiyet serisini 3 haftaya çıkardı. Son 3 haftada Union Berlin, Köln ve Stuttgart’ı mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 3 maçta 9 gol atarken, sadece 1 gol yedi. Xabi Alonso etkisini izlemeye başladığımız Bayer Leverkusen, düşme hattından kurtularak 12. sıraya kadar yükseldi. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk 12 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilmişti. Sezonun ilk yarısı sona ermeden yükselişe geçen Bayer Leverkusen, 2022 Dünya Kupası arasına moralli girdi. Konuk ekip yeni hocasıyla milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Milli ara öncesi 3 galibiyetle yükselişe geçen Bayer Leverkusen, yeni hocasıyla formda. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Mönchengldabach deplasmanına çıkacak olan Xabi Alonso’nun öğrencileri, galibiyetlerine hız kesmeden devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.43

intobet Bahis Oranı: 8.61