TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Beşiktaş İddaa Tahmini 22.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Kayserispor iç sahada, Beşiktaş’ı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Kayserispor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 3.47, beraberlik 3.71, Beşiktaş kazanır ise 2.16 olarak açıklanmış.

Kayserispor Farklı Kazandı

Kayserispor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Sivasspor’u konuk eden Çağdaş Atan’ın öğrencileri, rakibini 4-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuştu. Kayserispor’a galibiyeti getiren başlıca isimlerden biri ise Oliver Kemen idi. 4 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Sarı Kırmızılılar, hafta içi ise Türkiye Kupası’nda da önemli bir sonuç aldı. Antalyaspor deplasmanında uzatmalarda kazanan Kayserispor’una adını çeyrek finale yazdırdığını belirtelim. Bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek Kayserispor’da Mario Gavranovic ve Mame Thiam’ın sakatlıkları devam ediyor.

Beşiktaş 3 Puan Peşinde

Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Konyaspor deplasmanına konuk olan Yeşil Beyazlılar, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 1-0 geriye düştüğü maçta Cenk Tosun ve Josef De Souza’nın golleriyle 3 puana ulaşan Siyah Beyazlılar, son 4 maçta 10 puan topladı ve zirve takibini sürdürdü. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Ankaragücü deplasmanında penaltılarla elenen Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’na veda ettiğini belirtelim. Süper Lig’de bu hafta Kayserispor’a konuk olacak Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’ın sakatlığı devam ediyor.

Kayserispor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Kayserispor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Mario Gavranovic ve Mame Thiam’ın sakatlıkları devam ediyor. Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal’ın sakatlığı devam ediyor.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Gustavo Campanharo, Andrea Bertolacci, Ramazan Civelek, Mame Thiam, İlhan Parlak

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Romain Saiss, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Atiba Hutchinson, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Kevin Nkoudou, Jackson Muleka, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Beşiktaş, Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanıyor. Geçtiğimi hafta sonu konuk oldukları Konyaspor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. Son 3 maçta 9 puan çıkartan Siyah Beyazlılar, zirve takibini de devam ettiriyor. Kayserispor ise hafta içi Türkiye Kupası’nda Antalyaspor karşısında tur atladı. Süper Lig’de ise geçen hafta Kayserispor’u 4 golle geçmişlerdi. Her iki takımda hücumda üretken. Son haftalarda kolay skor üretiyorlar. Gollere yöneleceğim. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, galibiyet serisini devam ettirdi. Kayserispor deplasmanında 2-0 kazandılar ve galibiyet serisini 4 maça çıkarttılar.