Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Sassuolo Maç Tahmini 22.01.2023

Monza evinde Sassuolo‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 19. hafta mücadelesi 22 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 17.00’de sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Monza galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.45, Sassuolo galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.94, beraberliğe 3.01, konuk ekibe ise 2.81 oran veriyor.

Monza 4 Haftadır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Monza, 2022 Dünya Kupası dönüşü mağlubiyete yer vermedi. Son 4 haftada Salernitana ve Cremonese’yi mağlup etmeyi başaran ev sahibi, İtalya Kupası’nda çeyrek final kapısından döndü. Ligde alınan 3-2’lik Cremonese galibiyetinin ardından, kupa serüveninde Juventus deplasmanına konuk olan Raffaele Palladino’nun öğrencileri, bitime 12 dakika kala eşitliği koruyamadı ve sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Kupaya veda eden Monza, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Palladino’nun göreve gelmesiyle birlikte düşme hattından kurtulan Monza, 18 hafta sonunda puanını 21’e yükseltirken, düşme hattının 12 puan üzerinde yer aldı. Rahat bir konumda yer alan Monza, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor.

Sassuolo Deplasmanda Etkisiz

İtalya Serie A Ligi’nin 18. haftasında Lazio’yu evinde konuk eden Sassuolo, 6 haftalık galibiyet hasretiyle çıktığı mücadelede 2-0’lık net yenilgiden kurtulmayı başaramazken, Alessio Dionisi önderliğinde kötü gidişatını sürdürdü. Son 7 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen konuk ekip, 17. sıraya kadar geriledi. Düşme hattıyla puan farkı 7’ye kadar inerken, konuk ekip düşme hattının en yakın rakibi haline geldi. 18 haftadan 4 galibiyet, 4 beraberlik, 10 mağlubiyetle 16 puan topalamayı başaran Sassuolo, 9 deplasman maçından sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Dış sahada maç kazanmakta zorlanan Sassuolo, son deplasman galibiyetini 5 hafta önce aldı.

Monza – Sassuolo Maç Bilgileri

Monza – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza takımında Nicolo Rovella, Giulio Donati ve Dany Mota’nın sakatlıkları devam ediyor. Sassuolo takımında Andrea Pinamonti ve Andrea Consigli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Stefano Sensi, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Domenico Berardi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçen Monza, son 4 haftada mağlubiyete yer vermedi ve iyi performans grafiğiyle güven tazeledi. Ev sahibi bu hafta sahasında konuk edeceği Sassuolo’yu mağlup edecektir. Konuk ekip son 7 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi ve iyi bir futbol sergilemedi.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.94

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monza galibiyet için yeterli olamadı. Ev sahibi ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda skoru eşitlemeyi başardı. Ev sahibi 3 puan adına yeterli olamadı ve 7 maçtır kazanamayan Udinese karşısında 1 puanla yetindi.