Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Cremonese Maç Tahmini 23.01.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 23 Ocak Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Bologna ile Cremonese karşı karşıya gelecek.

intobet, Bologna galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.40, Cremonese galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.07, 2.5 Alt 1.76 oran kazandırıyor.

Bologna Lige Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nde 18. hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bologna, 6 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyete imza attı. 22 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Bologna, göreve Thiago Motta’nın gelişiyle birlikte ligde etkisini arttırdı. 18. haftada konuk olduğu Udinese deplasmanında 1-0 geriden gelerek, Sansone ve Posch’un golleriyle 3 puana uzandı. 2-1’lik Serie A Ligi galibiyetinin ardından, İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde hafta içi Lazio deplasmanına konuk olan Lazio, güçlü rakibi karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, kupa serüvenine veda etti ve rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Son 10 haftanın 9’unda rakip fileleri havalandırmayı başaran Bologna, hücum hattında etkili olarak yeni hocasıyla düşme hattından uzak kalmayı başardı.

Cremonese’de Teknik Adam Değişikliği

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 hafta geride kalırken, Cremonese galibiyetle tanışmadı. Konuk ekip ligde maç kazanamayan tek takım olarak, ligin en alt sırasına demir attı. İlk 18 haftayı 7 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste 4 mağlubiyet alırken, Monza yenilgisinin ardından Alvini ile yollar ayrıldı. Cremonese cephesinde göreve Davide Ballardini’yi geldi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Bologna deplasmanında verecek olan konuk ekip, kabusa son vermek istiyor. Ligde kalma umutlar günden güne azalan Cremonese, 18 hafta sonunda 13 gol atarken, kalesinde 32 gole engel olamadı. Konuk ekip hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermedi.

Bologna – Cremonese Maç Bilgileri

Bologna – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna takımında Marko Arnautovic, Kevin Bonifazi, Gary Medel, De Silvestri ve Nicola Sansone’nin sakatlıkları devam ediyor. Cremonese’de ise  Vlad Chiriches’in sakatlığı devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nicola Sansone, Riccardo Orsolini.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 18 hafta sonunda rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Bologna, henüz galibiyetle tanışmayan, İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Cremonese karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.68

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna ve Cremonese haftayı 1’er puanla kapattı. İki takımda mücadelede 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, birbirlerine üstünlük kuramadı.