Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Empoli İddaa Tahmini 23.01.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 5 maçtır yenilmeyen İnter ile son 4 haftada kaybetmeyen Empoli, 23 Ocak Pazartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, İnter galibiyetine 1.30, beraberliğe 5.80, Empoli galibiyetine ise 10.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.13, beraberliğe 5.02, konuk ekibe ise 8.53 oran veriyor.

İnter Derbiden Zaferle Döndü

İnter, İtalya Süper Kupa finalinde Milano derbisine farklı galibiyetiyle damga vurdu. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan’ı zorlanmadan mağlup etmeyi başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 3-0’lık net bir galibiyetle kupayı müzesine götürdü. İnter takımında galibiyeti getiren goller, son haftaların formda isimlerinden Dimarco, Martinez ve Dzeko’dan geldi. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, 4 galibiyet, 1 beraberlikle zirve takibini bırakmadı. Liderlik koltuğunun 13 puan gerisinde, 3. sırada yer alan İnter, son 5 haftada lider Napoli’yi dahi mağlup etmeyi başardı. Özellikle derbi performansıyla güven vermeyi başaran ev sahibi, şampiyonluk yarışını bırakmıyor. Formda İnter bu hafta Empoli’ye karşı galibiyet arayacak.

Empoli Yükselişe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başaran Empoli, düşme hattıyla puan farkını 10’a çıkardı. Ligde rahat bir nefes alan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, son 4 haftada Lazio ve Udinese ile berabere kalırken, düşme hattındaki Cremonese ve Sampdoria karşısında galip gelmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Sampdoria engelini 1-0’lk galibiyetle geçmeyi başaran Empoli cephesinde moraller yerinde. Yükselişe geçen konuk ekip, ligin bir diğer formda takımı İnter’e deplasmanda konuk olacak. 13 haftada rakip fileleri havalandırmayı başaran Empoli, sadece 3 maçta skor üretemedi. Hücum hattında etkili olan konuk ekip, kalesini ise sadece 6 maçta gole kapatabildi. Son 5 deplasman maçından galibiyet çıkaramayan Empoli, iç sahada güven vermeyi başarırken, deplasmanda aynı etkiyi gösteremedi.

İnter – Empoli Maç Bilgileri

İnter – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de bu hafta Marcelo Brozovic ve Samir Handanovic’in sakatlıkları devam ediyor. Empoli cephesinde ise Ardian Ismajli, Mattia Destro ve Grassi’nin sakatlkları devam ediyor. Rzvan Marin ise kart cezalısı.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Liberato Cacace, Nedim Bajrami, Jacopo Fazzini, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Sam Lammers.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 5 maçtır kaybetmeyen İnter ile son 4 haftadan yenilgisiz ayrılan Empoli karşı karşıya geliyor. Seriyi sürdürmek isteyen iki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 40. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden İnter, Empoli karşısında mağlubiyetten kurtulamadı. Konuk ekip büyük bir sürprize imza atarken, İnter ise Süper Kupa finalinde aldığı derbi mağlubiyetinin ardından, düşüşünü lige taşıdı.