TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Ankaragücü İddaa Tahmini 23.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Ankaragücü deplasmanda, Konyaspor’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Konyaspor ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Konyaspor kazanır 2.01, beraberlik 3.70, Ankaragücü kazanır ise 3.94 olarak açıklanmış. 

Konyaspor 4 Maçtır Kazanamıyor

Konyaspor’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Beşiktaş’ı konuk eden Konyaspor, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. 1-0 öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve haftayı puansız geçtiler. Süper Lig’de 4 maçtır kazanamayan Konyaspor, hafta içi Türkiye Kupası’na da veda etti. Takımın başına Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic’in getirildiğini ve yeni takımı ile ilk maçına Ankaragücü karşısında çıkacağını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Konyaspor’da eksik yok.

Ankaragücü Sürpriz Peşinde

Ankaragücü, geçtiğimiz hafta içi Türkiye Kupası’nda sürpriz bir sonuç aldı. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’ı penaltı atışları ile mağlup ettiler ve Türkiye Kupası’nda tur atladılar. Süper Lig’de ise geçtğimiz hafta Adana Demirspor deplasmanında 3-1 kaybetmişlerdi. Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, düşme hattının 2 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta Konyaspor deplasmanına konuk olacak Ankaragücü’nde orta sahadan Lamine Diack kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Konyaspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Konyaspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde orta sahadan Lamine Diack kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Mame Diouf

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Ankaragücü, hafta içi sürpriz yaptı. Türkiye Kupası’nda Beşiktaş’ı penaltılarla mağlup ederek çeyrek finale çıktılar. Süper Lig’de ise alt sıralarda yer alan Ankara ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Adana Demirspor deplsamanında 3-1 kaybetmişti. Konyaspor ise Süper Lig’de yeni hocası ile ilk maçına çıkacak. Bildiğimiz gib İlhan Palut ile yollar ayrıldı ve göreve Aleksandar Stanojevic getirildi. Konyaspor’un artık kazanması gerekiyor. Yeni bir sayfa açmak isteyen Yeşil Beyazlılar, 3 puana yakın taraf.

 İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.01

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor’un galibiyet hasreti devam etti. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’ne 1-0 mağlup oldular.