TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Fenerbahçe İddaa Tahmini 23.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe deplasmanda, Ümraniyespor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Ümraniyespor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ümraniyespor kazanır 5.83, beraberlik 4.67, Fenerbahçe kazanır ise 1.58 olarak açıklanmış. 

Ümraniyespor’un İşi Zor

Ümraniyespor, geçtiğimiz hafta içi Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. İç sahada konuk ettikleri rakibine 4-1 kaybeden Recep Uçar’ın öğrencileri, Türkiye Kupası’na veda etti. Süper Lig’de ise son sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Ümraniyespor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri İstanbulspor’a 2-0 kaybettiler. Bu hafta ise yine iç sahada oynayacak olan Ümraniyespor, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Ümraniyespor’da Serkan Kırıntılı ve Yonathan Del Valle kadro dışı bırakıldı.

Fenerbahçe Favori Taraf

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Sarı Lacivertliler, Enner Valencia’nın golleriyle Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etti. Galatasaray mağlubiyetinin ardından biraz olsun moral buldular. Oyuna 2. Yarıda dahil olan Arda Güler, gösterdiği performans ile yine dikkatleri üzerine çekti. Lider Galatasaray’ın takibini sürdüren Fenerbahçe, bu hafta konuk olacağı Ümraniyespor deplasmanında maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Joao Pedro’nun sakatlığı sürüyor.

Ümraniyespor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ümraniyespor’da Serkan Kırıntılı ve Yonathan Del Valle kadro dışı bırakıldı. Fenerbahçe’de Joao Pedro’nun sakatlığı sürüyor.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Geraldo, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Umut Nayir

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydın Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Joshua King, Enner Valencia

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, hafta içi Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup etti ve tur atladı. Kadıköy’de zorlandılar ama Enner Valencia’nın son dakika golüyle turu geçtiler. Süper Lig’de ise geçtiğimiz hafta Gaziantep FK deplasmanında Enner Valencia’nın golleriyle 2-1 kazanışlardı. Ümraniyespor ise Süper Lig’de son sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri İstanbulspor’a 2-0 kaybettiler ve son sıraya gerilediler. Güçlü Fenerbahçe karşısında da işleri pek kolay değil. Fenerbahçe, maçın favorisi. Ümraniyespor deplasmanında kazanırlar ve haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.35

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, haftayı 3 puan ile kapattı. Ümraniyespor deplasmanında 2-1 kazanarak zirve takibini sürdürdüler.