Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Köln İddaa Tahmini 24.01.2023

İddaa fikstüründe 24 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayern Münih ile Köln karşı karşıya gelecek. Mücadele Tivibu Spor ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Bayern Münih galibiyetine 1.21, beraberliğe 7.64, Köln galibiyetine ise 11.96 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.19 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Zirveyi Bırakmıyor

2022 Dünya Kupası dönüşünde Leipzig deplasmanına konuk olan Bayern Münih, geçtiğimiz hafta Red Bull Arena deplasmanından 1 puanla döndü. Nagelsmann ve öğrencileri, sahaya 8 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkarken, iki takımda 8 maçlık seriyi 1-1’lik beraberlikle devam ettirdi. İlk yarıyı Choupo-Moting’in golüyle önde kapatan lider, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı. En yakın rakibinin 5 puan üzerinde liderliğine devam eden ev sahibi, son 9 haftadan 7 galibiyet, 2 beraberlik aldı. İlk 16 haftada ise sadece Augsburg deplasmanında mağlup oldular. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Almanya Bundesliga’ya damga vuran Bayern Münih, Dünya Kupası dönüşünde ilk kez taraftarı önüne çıkıyor. Lider seriyi iç saha galibiyetiyle sürdürmek istiyor.

Köln Haftaya Damga Vurdu

Lider Bayern Münih’e deplasmanda konuk olacak olan Köln, 2022 Dünya Kupası dönüşünde Almanya Bundesliga’da 16. haftaya damga vurdu. Ev sahibi sahasında Werder Bremen’i 7-1’lik harika bir skorla mağlup etmeyi başarırken, 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Bu sezonki en iyi performansıyla milli aradan dönen Steffen Baumgart’ın öğrencileri, 16 hafta sonunda puanını 20’ye çıkardı ve 11. sırada yer aldı. Düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, Werder Bremen galibiyeti öncesinde ise son 5 maçtan sadece 1 puan çıkarabilmişti. Konuk ekip, milli arayı fırsata çevirerek, haftaya damga vurmayı başarsa da, lider Münih karşısında hala güven verebilecek güçte bir oyun ortaya koyamadı.

Bayern Münih – Köln Maç Bilgileri

Bayern Münih – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve Tivibu Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih cephesinde Lucas Hernandez, Noussair Mazraoui, Sadio Mane, Bouna Sarr ve Manuel Neuer’in sakatlıkları devam ediyor. Köln takımında Mark Uth, Florian Dietz, Sebastian Andersson, Jan Thielmann ve Kristian Pedersen’in sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leon Goretzka, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Mathys Tel.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın lideri ve en formda takımlarından Bayern Münih ile 2022 Dünya Kupası’ndan harika bir geri dönüş yapmayı başaran Köln’ün mücadelesinde, 3.5 gol barajının karşılıklı gollere aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.50

intobet Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, Köln karşısında mağlubiyetten zor kurtuldu. Joshua Kimmich son dakika golüyle 1 puanı getirirken, Köln ise deplasmanda büyük bir sürprize imza attı.