Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hertha Berlin Wolfsburg Maç Tahmini 24.01.2023

Almanya Bundesliga‘da 9 haftadır maç kaybetmeyen Wolfsburg, düşme hattındaki Hertha Berlin‘e deplasmanda konuk olacak. 24 Ocak Salı akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ve Tivibu Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Hertha Berlin kazanır seçeneğine 2.84, beraberliğe 3.47, Wolfsburg kazanır seçeneğine ise 2.50 oran belirlemiş durumda.

Hertha Berlin Mağlubiyetle Döndü

Hertha Berlin’de küme düşme tehlikesi devam ediyor. Sandro Schwarz ve öğrencileri, ilk 16 haftada düşme hattından kurtulmayı başaramadı. Almanya Bundesliga sahnesinde milli araya 2-0’lık Köln galibiyetiyle giren ev sahibi, aradan mağlubiyetle döndü. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Bohum deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndüler. 16 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabilen Hertha Berlin, son 6 iç saha maçında sadece lider Bayern Münih’e geçit verdi. İç saha etkisiyle lige tutunmaya çalışan ev sahibi, bu hafta Wolfsburg karşısına taraftarı önünde çıkacak. Kazanarak düşme hattından kurtulma şansına sahip olan Hertha Berlin, bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Wolfsburg Doludizgin

Wolfsburg çok formda. Almanya Bundesliga’da ilk 16 hafta geride kalırken, Niko Kovac ve öğrencilerini, son 9 haftada mağlup edebilen olmadı. Son 9 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen konuk ekip, milli ara öncesi üst üste 4 galibiyete imza atarken, geçtiğimiz hafta aradan galibiyetle döndü. Liderin en yakın takipçisi Freiburg’u sahasında konuk eden Wolfsburg, tam yarım düzine golle galibiyete uzandı. Konuk ekip sergilediği harika futbolla bir kez daha bizlere rüştünü ispatlamayı başardı. 26 puanla 7. sırada kendisine yer bulan Wolfsburg, ilk haftalarda yaptığı üst üste hataları telafi ediyor. Ligde son haftalara damga vuran konuk ekip, bu hafta düşme hattındaki Hertha Berlin karşısında galibiyet arayacak.

Hertha Berlin – Wolfsburg Maç Bilgileri

Hertha Berlin – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve Tivibu Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hertha Berlin takımında Chidera Ejuke ve Kelian Nsona’nın sakatlıkları devam ediyor. Wolfsburg cephesinde ise bu hafta Lukas Nmecha’nın sakatlığı devam ediyor.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Lionel Scherhant, Wilfried Kanga.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Yannick Gerhardt.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 9 haftadır kaybetmeyen, son 5 maçının tamamında galip gelen Wolfsburg, çok formda. Harika bir seri yakalayan Wolfsburg, galibiyetlerine Hertha Berlin karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.15

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg son haftalarda harikalar yaratıyor. Konuk ekip son 2 haftadan 11 golle 6 puan topladı. Hertha Berlin engelini deplasmanda zorlanmadan geçen Wolfsburg, bu hafta bizleri yanıltmadı.