Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Milan İddaa Tahmini 24.01.2023

İtalya Serie A Ligi fikstüründe 24 Ocak Salı akşamı yer alan mücadelede, Lazio ile Milan karşı karşıya gelecek. İki ezeli ekibin dev mücadelesi Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lazio galibiyetine 3.05, beraberliğe 3.45, Milan galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Lazio Güven Tazeledi

Lazio hem İtalya Serie A Ligi hem de İtalya Kupası’nda üst üste galibiyetlere imza attı. Sarri ve öğrencileri, geride braktığmız hafta Sassuolo deplasmanından 2-0’lk galibiyetle çıkmayı başarırken, Serie A Ligi’nde 3 hafta aranın ardından galip gelmeyi başardı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste puan kayıpları yaşayan ev sahibi, 2 mağlubiyet, 1 beraberliğin ardından galip gelmeyi başardı. İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde ise Bologna’y sahasında konuk eden Lazio, 1-0’lık galibiyetle çeyrek final biletini cebine koydu. İki kulvarda birden alınan galibiyetler, Lazio cephesinde moralleri yerine getirdi. Milan maçı öncesi 34 puanla 6. sırada yer alan ev sahibi, üst sıra iddiasını son şampiyon karşısında sürdürmek istiyor.

Milan’da Moraller Bozuk

İtalya Serie A Ligi’nde son 6 hafta namağlup bir performans grafiği sergileyen Milan, son 2 haftada Roma ve Lecce karşısında 2-2’lik beraberliklere razı geldi. Roma derbisinde 2-0’lık üstünlüğü son 10 dakikada korumayı başaramayan Pioli’nin öğrencileri, Lecce deplasmanında ise ilk yarıyı 2-0 geride kapatırken, ikinci yarıda skoru 2-2’ye getirmeyi başardı. Son 2 hafta savunma zafiyetleriyle dikkat çekmesine rağmen, yenilmezlik serisini sürdürmeyi başaran Milan, İtalya Süper Kupa finalinde ise ağır bir darbe aldı. Milano derbisini 3-0 kaybeden konuk ekip, Lazio karşısında kazanarak, derbi hezimetini unutturmak istiyor. Ligde 6 maçtır kaybetmeyen ve 2. sırada yer alan Milan, zirvenin 12 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Liderin en yakın takipçisi, derbi hezimetine rağmen, Lazio deplasmanından 3 puanla dönecek güçte olduğunu ilk 18 haftalık performansıyla bizlere gösterdi.

Lazio – Milan Maç Bilgileri

Lazio – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Ciro Immobile ve Mario Gila’nın sakatlıkları devam ediyor. Milan cephesinde ise Rade Krunic, Mike Maignan, Ballo-Toure, Alessandro Florenzi ve Zlatan Ibrahimovic’in sakatlıkları devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Pedro.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

Bir tarafta ligde 2022 Dünya Kupası dönüşü istikrardan uzak kalan Lazio, diğer tarafta ise ligde son 6 hafta maç kaybetmemeyi başarsa da, Süper Kupa finalinde ezeli rakibine kaybeden Milan var. Serie A Ligi’nde kazanmak isteyen iki takımın mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio derbiden 4 gollük zaferle ayrıldı. Ev sahibi tek başına dahi 2.5 gol barajını aşarken, İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan’a sezonun en ağır mağlubiyetlerinden birini yaşattı. Ev sahibi derbide harika bir sınav verdi. Kazananları tebrik ederiz.