Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Leipzig İddaa Tahmini 24.01.2023

Almanya Bundesliga sahnesinde 24 Ocak Salı akşamı 17. hafta heyecanı yaşanırken, Schalke 04 ile Leipzig karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS ve Tivibu Spor ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:30.

intobet, Schalke 04 galibiyetine 5.37, beraberliğe 4.27, Leipzig galibiyetine ise 1.61 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Schalke 04 Dipten Kurtulamadı

Almanya Bundesliga’ya geri dönen Schalke 04, ilk 16 haftayı küme düşme tehlikesinin içerisinde geçirdi. Schalke 04 ilk 16 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakırken, en alt sıraya demir attı. 5 hafta önce göreve Thomas Reis’i getiren ev sahibi, yeni hocasıyla sadece Mainz 05’i iç sahada mağlup etmeyi başarırken, geri kalan 4 haftanın tamamında mağlup oldu ve yeni hocasıyla zor günler geçirmeye devam etti. Kalesinde 35 gole engel olmayı başaramayan Schalke 04, rakip filelere ise sadece 13 gol gönderebildi. Son 2 haftada 5 gol yiyen ve mağlup olan ekip, 180 dakikadır skor üretmeyi başaramıyor.

Leipzig Lidere Geçit Vermedi

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta lider Bayern Münih karşısına çıkan Leipzig, 2022 Dünya Kupası dönüşünde lidere geçit vermedi ve yenilmezlik serisini 9 haftaya çıkardı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan konuk ekip, ikinci yarıda Halstenberg’in golüyle beraberliği yakaladı. Son 9 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan Marco Rose’nin öğrencileri, teknik adam değişikliğinin ardından lige damga vurmaya başladı. Lider karşısında da seriyi sürdürmeyi başaran Leipzig, bu hafta ligin en zayıf halkası Schalke 04’e deplasmanda konuk olacak. 4 haftalık galibiyet serisinin ardından ligde ile berabere kalan Leipzig, seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor.

Schalke 04 – Leipzig Maç Bilgileri

Schalke 04 – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR ve beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 cephesinde Ouwejan, Leo Greiml, Rodrigo Zalazar, Sebastian Polter ve Alex Kral’ın sakatlıkları devam ediyor. Leipzig’de ise Peter Gulacsi ve Christopher Nkunku’nun sakatlıkları bulunuyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Alex Kral, Dominick Drexler, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Kevin Kampl, Xaver Schlager, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın en formda takımları arasında yer alan Leipzig, geçtiğimiz hafta lider karşısında bir kez daha rüştünü ispatladı. Konuk ekip en alt sıradaki Leipzig karşısında, galibiyetle seriyi 10 maça çıkaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.61

Maç Sonucu: 1-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig haftaya hücum hattıyla damga vurdu Ligin en zayıf halkası Schalke 04’ü tam 6 golle mağlup eden Leipzig, Bundesliga’da tam 10 maçtır kaybetmiyor. Kazananları tebrik ederiz.