Barcelona Real Sociedad İddaa Tahmini 25.01.2023

İspanya Kral Kupası çeyrek final maçında Real Sociedad deplasmanda, Barcelona’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve Bets10 sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Barcelona ile Real Sociedad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Barcelona galibiyetinin 1.62, beraberlik tercihinin 4.15, Real Sociedad galibiyetinin ise 5.35 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Barcelona Moralli

Barcelona’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Getafe’yi ağırlayan Xavi’nin öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Robert Lewandowski’nin yokluğunda önemli bir galibiyet alan Barcelona’ya 3 puanı getiren gol Pedri’den geldi. La Liga’da liderliğini devam ettiren Barcelona, bu hafta İspanya Kral Kupası’nda Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Bir önceki turda Ceuta deplasmanına 5 golle kazanan Barcelona, Real Sociedad karşısında da turun favorisi olarak gösteriliyor.

Real Sociedad Sürpriz Arayacak

Real Sociedad, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olan Imanol’un ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. La Liga’da üst üste 5. Galibiyetini elde eden Bask ekibi, tam 6 maçtır da kaybetmiyor. İspanya Kral Kupası’nda ise bu hafta çeyrek finalde Barcelona’ya konuk olacaklar. Real Sociedad’ın bir önceki turda Mallorca’yı 1-0 mağlup ederek Barcelona’nın rakibi olmuştu.

Barcelona – Real Sociedad Maç Bilgileri

Barcelona – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’da Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Real Sociedad, La Liga’da üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçen hafta Vallecas’da konuk oldukları Rayo Vallecano’yu 2-0 mağlup ettiler. Son 5 maçından da galibiyet ile ayrılan Bask ekibi, Kral Kupası’nda bir önceki turda Mallorca’yı 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Barcelona ise La Liga’da lider. Geçen hafta Getafe’yi tek golle 1-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler. Kral Kupası’nda bir önceki turda Ceuta’yı deplasmanda 5-0 ile geçmişlerdi. Her iki takımda çok formda. Camp Nou’da gollü bir maç bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, tek golle kazandı. Camp Nou’da konuk ettikleri Real Sociedad’ ı 1-0 mağlup ettiler ve turu geçen taraf oldular.