Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 25.01.2023

Almanya Bundesliga serüvenine 4. sırada devam eden Freiburg ile 2. sıradaki Eintracht Frankfurt, 25 Ocak Çarşamba akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Freiburg galibiyetine 2.56, beraberliğe 3.48, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 2.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.76, 2.5 Alt 2.11 oran kazandırıyor.

Freiburg Evinde 6 Haftadır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Freiburg’a ara yaramadı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Wolfsburg deplasmanından hezimetle dönen Freiburg, ilk 16 haftadaki en kötü sınavını verirken, en ağır mağlubiyetini milli ara dönüşünde yaşadı. Kalesinde tam 6 gole engel olamayan Christian Streich’in öğrencileri, rakip fileleri ise havalandıramadı. Son 2 deplasman maçından galibiyet çıkaramayan Freiburg, iç sahada ise 6 haftadır kaybetmiyor. Son 5 iç saha maçında kazanan ev sahibi, 5 puan geride zirve takibini sürdürüyor. 30 puanla 4. sırada kendisine yer bulan Freiburg, bu hafta Frankfurt’u sahasında konuk edecek. Ev sahibi geçtiğimiz hafta 2.’lik koltuğunu kaybettiği rakibine karşı kazanarak, ağır hezimeti unutturmak istiyor.

Eintracht Frankfurt Zirve Takibinde

Almanya Bundesliga’da, Eintracht Frankfurt etkisi devam ediyor. Oliver Glasner’in öğrencileri, Dünya Kupası arasından galibiyetle dönmeyi başarırken, liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Avrupa şampiyonu olarak sezona başlayan Frankfurt, bu sezon hem Bundesliga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde etkili oldu. Devler sahnesinde Son 16 biletini cebine koyan konu ekip, Bundesliga’da ise ilk 16 haftadan 30 puan toplayarak, 2. sırada yer aldı. Milli ara dönüşü sahasında konuk ettiği Schalke 04 karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza atan Frankfurt, son 4 haftada namağlup bir performans sergiledi. 4 maçtan 10 puan toplamayı başaran konuk ekip, bu hafta en yakın rakibi Freiburg’a deplasmanda konuk olacak.

Freiburg – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Freiburg – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Frankfurt takımında ise Eric Ebimbe, Tuta ve Luca Pellegrini’nin sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da iç sahada 6 maçtır kaybetmeyen Freiburg ve son 4 haftadan topladığı 10 puanla dikkat çeken Frankfurt karşı karşıya geliyor. İki takımda zirvenin en yakın takipçisi olmayı başarırken, bu hafta hata yapmak istemiyor. Dev maçın ilk yarısında, tarafların birbirlerine üstünlük şansı tanımayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg ve Frankfurt birbirlerine diş geçiremedi. İki takımda 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, haftayı 1’er puanla kapattı. Kazananları tebrik ederiz.