İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.01.2023

İddaa fikstüründe 25 Ocak Çarşamba akşamı bizleri bekleyen Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Mainz 05 – Borussia Dortmund: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.57 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; 25 Ocak Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. tivibu SPOR 1 ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:30. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Stuttgart deplasmanına konuk olan Mainz 05, Play Out hattındaki rakibine diş geçirmeyi başaramadı. 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliği yakalayan ev sahibi, 2022 Dünya kupası dönüşünde galibiyet hasretini 5 haftaya çıkardı. Son 5 haftadan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Mainz 05, hem hücum hem de savunma performansıyla güven vermekten uzak kaldı. Son 2 haftada Frankfurt ve Stuttgart karşısında 1’er puana razı gelen ev sahibi, 20 puanla 12. sıraya kadar geriledi. 16 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarabilen Bo Svensson’un öğrencileri, son haftalarda oldukça etkisiz kaldı. Dortmund karşısında 3 puan arayacak olan ev sahibinin son haftalardaki formsuzluğuyla işi oldukça zor. 2022 Dünya Kupası öncesi Almanya Bundesliga’da üst üste 2 mağlubiyete imza atan Borussia Dortmund, 3 haftalık galibiyet serisinin ardından düşüşe geçmişti. Kötü gidişata Edin Terzic ile milli arada çözüm bulan Dortmund, geçtiğimiz hafta sahasında Augsburg’u 4-3’lük skorla mağlup etmeyi başardı. Konuk ekip son haftalardaki en iyi hücum performanslarından birine imza atarken, savunmada ise önemli hatalar dikkat çekti. Gol sorunun çözmeyi başaran Dortmund, liderin puan kaybettiği haftada kazanarak, zirve adına önemli bir adım attı. 16 hafta sonunda puanını 28’e çıkaran Dortmund, liderin 7 puan gerisinde yer alıyor. Aradan iyi bir geri dönüş yapan Sarı Siyahlılar, bu hafta 5 maçtır kazanamayan Mainz 05 karşısında galibiyet arayacak. Zor günler geçiren Mainz 05 ile yükselişteki Dortmund karşı karşıya geliyor. İki takımında galibiyete ihtiyacı var. Mainz 05 ve Dortmund’un mücadelede skor üretmeyi başaracağını ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Freiburg – Eintracht Frankfurt: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Almanya Bundesliga serüvenine 4. sırada devam eden Freiburg ile 2. sıradaki Eintracht Frankfurt, 25 Ocak Çarşamba akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Freiburg’a ara yaramadı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Wolfsburg deplasmanından hezimetle dönen Freiburg, ilk 16 haftadaki en kötü sınavını verirken, en ağır mağlubiyetini milli ara dönüşünde yaşadı. Kalesinde tam 6 gole engel olamayan Christian Streich’in öğrencileri, rakip fileleri ise havalandıramadı. Son 2 deplasman maçından galibiyet çıkaramayan Freiburg, iç sahada ise 6 haftadır kaybetmiyor. Son 5 iç saha maçında kazanan ev sahibi, 5 puan geride zirve takibini sürdürüyor. 30 puanla 4. sırada kendisine yer bulan Freiburg, bu hafta Frankfurt’u sahasında konuk edecek. Ev sahibi geçtiğimiz hafta 2.’lik koltuğunu kaybettiği rakibine karşı kazanarak, ağır hezimeti unutturmak istiyor. Almanya Bundesliga’da, Eintracht Frankfurt etkisi devam ediyor. Oliver Glasner’in öğrencileri, Dünya Kupası arasından galibiyetle dönmeyi başarırken, liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Avrupa şampiyonu olarak sezona başlayan Frankfurt, bu sezon hem Bundesliga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde etkili oldu. Devler sahnesinde Son 16 biletini cebine koyan konu ekip, Bundesliga’da ise ilk 16 haftadan 30 puan toplayarak, 2. sırada yer aldı. Milli ara dönüşü sahasında konuk ettiği Schalke 04 karşısında 3-0’lık net bir galibiyete imza atan Frankfurt, son 4 haftada namağlup bir performans sergiledi. 4 maçtan 10 puan toplamayı başaran konuk ekip, bu hafta en yakın rakibi Freiburg’a deplasmanda konuk olacak. Almanya Bundesliga’da iç sahada 6 maçtır kaybetmeyen Freiburg ve son 4 haftadan topladığı 10 puanla dikkat çeken Frankfurt karşı karşıya geliyor. İki takımda zirvenin en yakın takipçisi olmayı başarırken, bu hafta hata yapmak istemiyor. Dev maçın ilk yarısında, tarafların birbirlerine üstünlük şansı tanımayacağını düşünüyorum.

Werder Bremen – Union Berlin: MS 2, 2.28 (iddaa) – 2.26 (Bets10) ; tivibu SPOR 3 ekranlarından 25 Ocak Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Werder Bremen ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Dünya Kupası dönüşünde Köln deplasmanına konuk olan Werder Bremen, sezonun en ağır yenilgisini en yakın rakibi karşısında 7-1’lik skorla aldı. Ole Werner ve öğrencileri, aradan büyük bir hezimetle döndü. Sezonun en ağır darbesini alan ev sahibi, son 3 haftanın tamamında mağlup olurken, savunma hattında ligin en zayıf performansını sergiledi. 3 maçta 15 gol yiyen Werder Bremen, rakip filelere ise 3 gol gönderdi. Sezona iyi bir başlangıç yapan ligin yeni temsilcisi, son haftalarda düşüşe geçerken, ligin orta sıralarına demir attı. 16 haftadan 21 puan çıkarabilen ev sahibi, 10. sırada kendisine yer buldu. Milli ara dönüşünde Fülkurg gollerine Köln karşısında devam ederken, hezimete engel olamadı. 26 gol atıp, kalesinde 34 gole engel olamayan Werder Bremen, geri döndüğü Almanya Bundesliga sahnesinde bol gollü mücadelelere imza atıyor. Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftaya damga vurmayı başaran Union Berlin, sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Urs Fischer ve öğrencileri, ilk 10 haftalık fikstürde liderlik ipini göğüslemeyi başardı. Son 5 haftalık fikstürde ise düşüşe geçen konuk ekip, 2022 Dünya Kupası öncesinde üst üste 3 maçta puan kayıpları yaşadı. 3 maçta 8 puan kaybeden Union Berlin, aradan galibiyetle döndü. Hoffenheim karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan konuk ekip, ikinci yarıda skoru 3-1’e getirmeyi başardı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Geri dönüşte Danilho Doekhi 2 golle başrol oynarken, son golü ise Leweling kaydetti ve farkı 3’e çıkardı. 30 puanla 3. sırada yer alan Union Berlin, 5 puan geride zirve takibini sürdürüyor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta ağır bir mağlubiyet yaşayan Werder Bremen, 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamadı. Aradan galibiyetle dönen Union Berlin ise zirve takibini sürdürüyor. Urs Fischer ve öğrencilerinin, galibiyetlerine deplasmanda devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.04

Bets10 Bahis Oranı: 36.16