Nottingham Forest Manchester United İddaa Tahmini 25.01.2023

İngiltere Lig Kupası yarı final heyecanı devam ediyor. Nottingham Forest evinde, Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 23.00’de başlayacak olup Bets10 siteisnden yayınlanacak.

Nottingham ForestManchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Nottingham Forest kazanır 5.00, beraberlik 4.00, Manchester United kazanır ise 1.66 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Sürpriz Peşinde

Nottingham Forest, bu hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda Manchester United’ı konuk edecek .Yarı finale kadar gelmeyi başaran Nottingham Forest, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Lig Kupası’nda kalan 4 takım arasında en zayıf halka olarak gösteriliyorlar ama özellikle 3. Turda sürpriz bir sonuç alarak Tottenham’ı gibi güçlü bir takımı elemişlerdi. Premier Lig’de ise son 4 maçtır kaybetmeyen Nottingham Forest’da moraller yerinde. Yarı final ilk maçında Manchester United’ı konuk edecek Nottingham Forest’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester United’da Puan Kayıpları

Manchester United, Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Önce Crystal Palace deplasmanında 1-1 berabere kalan Erik ten Hag’ın ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise Emirates’de konuk olduğu Arsenal’a 3-2 mağlup oldu. Son 2 maçta 5 puan kaybeden Manchester United’ın şampiyonluk umutları da iyice azaldı diyebiliriz. Bu hafta içi ise İngiltere Lig Kupası yarı final ilk maçında, Nottingham Forest’a konuk olacaklar. Manchester United, bir önceki turda Charlton Athletic’i 3-0 mağlup ederek yarı finale çıkmıştı. Bu hafta Manchester United’da Jadon Sancho’nun sakatlığı devam ediyor.

Nottingham Forest – Manchester United Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Jadon Sancho’nun sakatlığı devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

İddaa Tahmini

Manchester United, Nottingham Forest karşısında turun favorisi. Bir önceki turda Charlton Athletic’i 3-0 mağlup ederek turu geçmeyi başarmışlardı. Nottingham Forest ise bir önceki turda Southampton’ı eleyerek yarı finale çıktı. İlk maçta City Ground’da Mnachester United’a karşı avantaj yakalamak istiyorlar ama işleri pek kolay değil. İlk maçta bol gol beklentim var. City Ground’da oynanacak maçta en az 3 gol çıkar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.65

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, önemli bir avantaj yakaladı. Nottingham Forest’ı 3-0 mağlup ettiler ve finale göz kırptılar.