Real Madrid Atletico Madrid İddaa Tahmini 26.01.2023

İspanya Kral Kupası çeyrek final maçında, Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Saat 23.00’de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Real Madrid ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Real Madrid galibiyetinin 1.92, beraberlik tercihinin 3.70, Atletico Madrid galibiyetinin ise 3.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz

Real Madrid Galibiyet Peşinde

Real Madrid, İspanya Kral Kupası’nda bir önceki turda Villarreal ile karşı karşıya gelmişti. La Ceramica’da 2-0 geriye düştükleri maçı 3-2 kazandılar ve turu geçtiler. Çeyrek finalde ise bu kez rakip Atletico Madrid olacak. Geçen hafta sonu La Liga’da Athletic Bilbao deplasmanında 2-0 kazanarak moral bulan Real Madrid, lider Barcelona’nın takibini sürdürdü. Bu hafta içi ise Kral Kupası mesaisine çıkacak olan Real Madrid, Atletico Madrid karşısında turun favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Real Madrid’de Lucas Vazquez ve David Alaba sakat olan isimler.

Levante’yi Elediler

Atletico Madrid, İspanya Kral Kupası’nda son 16 turunda Levante ile karşı karşıya gelmişti. Rakibini deplasmanda 2-0 mağlup eden Atletico Madrid, adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu. La Liga’da ise geçen hafta sonu Valladolid’i 3-0 mağlup eden Diego Simeone’nin öğrencileri, 2 maçlık kötü gidişata da son verdi. La Liga’da ilk 4’deki yerini koruyan Atletico Madrid, bu hafta Kral Kupası’nda Real Madrid’in konuğu olacak. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Marcos Llorente’nin sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Real Madrid – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 2 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Lucas Vazquez ve David Alaba sakat olan isimler. Atletico Madrid’de Marcos Llorente’nin sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Ferland Mendy, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

Atletico Madrid'in ilk 11'i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Matheus Cunha, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Her iki takımda geçtiğimiz hafta La Liga’da 3 puan almayı başardı. Real Madrid, Athletic Bilbao deplasmanında 2-0 kazanırken, Atletico Madrid ise Wanda Metropolitano’da Valladolid’i 3 golle geçti. Real Madrid, bir önceki turda Villarreal’i deplasmanda 3-2 mağlup ederek çeyrek finale yükselmişti. Atletico Madrid karşısında da turun favorisiler. Carlo Ancelotti’nin ekibi kazanan taraf olur ve yarı finale adını yazdırır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.73

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-1 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, Kral Kupası’na veda etti. Real Madrid’e uzatmalarda 3-1 mağlup oldular. Real Madrid, Kral Kupası’nda yarı finale yükseldi.