LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Espanyol Bahis Tahmini 27.01.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Son 2 maçını kazanan Espanyol deplasmanda, Almeria’ya konuk olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Almeria ve Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Almeria kazanır 2.52, beraberlik 3.30, Espanyol kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış. 

Almeria İç Sahada Etkili

Almeria, geçtiğimiz hafta Valencia deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Rubi’nin öğrencileri, sürpriz bir beraberlik aldı diyebiliriz. Mestalla’da Valencia’ya karşı 1 puan alan Almeria, La Liga’da oynadığı son 4 karşılaşmadan ise galibiyet çıkartamadı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Almeria’nın geride kalan 18 haftada 5 galibiyeti bulunuyor. Bu 5 galibiyetin tamamını da iç sahada alan Almeria, Espanyol karşısında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Almeria’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Espanyol Çıkışa Geçti

Espanyol, son 2 haftada üst üste galibiyetler alarak moral buldu. 2 hafta önce Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Espanyol, rakibini 2-1 mağlup etmişti. Bu galibiyetin ardından ise geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Real Betis’i 1-0 mağlup ettiler. Martin Braithwaite’ın tek golüyle 3 puana ulaşan Diego Martinez’in ekibi, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Düşme hattı ile de puan farkını 3’e çıkartan Espanyol, bu hafta Almeria deplasmanında da 3 puan arayacak.

Almeria – Espanyol Maç Bilgileri

Almeria – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Almeria, La Liga’da geçen hafta Mestalla’da Valencia’nın konuğuydu. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Almeria, haftayı 1 puan ile kapattı. La Liga’da oynadıkları son 4 maçta galibiyet alamadılar. Espanyol ise üst üste galibiyetler alarak dikkat çekti. Getafe ve Real Betis galibiyetler ile nefes alan Diego Martinez’in ekibi, La Liga’da oynadığı son 4 maçta da mağlubiyet yaşamadı. Almeria, iç sahada iyi sonuçlar alabilen bir takım ama Espanyol’da son haftalarda formda. Bu sebeple gollee yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almeria, kötü gidişatı sona erdirdi. İç sahada konuk ettikleri Espanyol’u 3-1 mağlup ettiler ve La Liga’da 4 maç aradan sonra kazandılar.