Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Sampdoria İddaa Tahmini 28.01.2023

Atalanta sahasında Sampdoria‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren 20. hafta mücadelesi, 28 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

intobet, Atalanta galibiyetine 1.34, beraberliğe 5.30, Sampdoria galibiyetine ise 9.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Atalanta Gollerine Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı sona ererken, Atalanta üst sıraları bırakmadı. Salernitana karşısında aldığı 8-2’lik harika iç saha galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta Juventus deplasmanına konuk olan Atalanta, 1-0 ve 3-2’lik üstünlükleri yakalamasına rağmen, ezeli rakibi karşısında skoru koruyamadı. Mücadele 3-3’lük beraberlikle sona ererken, son 2 haftada 11 gol bulan Gasperini ve öğrencileri, sahadan 1 puanla ayrıldı. Son 4 haftada yenilgiye yer vermeyen ev sahibi, 35 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. 2 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Atalanta, bu hafta düşme hattındaki Sampdoria’yı taraftarı önünde konuk edecek. Ev sahibin lider ile arasında 15 puan fark bulunurken, Atalanta’nın galibiyete ihtiyacı var.

Sampdoria Düşme Hattında

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 19 haftayı 2 galibiyet, 3 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan Sampdoria, 10 hafta önce göreve Dejan Stankovic’i getirmesine karşın, sezonun ilk yarısını küme düşme hattında noktalamaktan kurtulamadı. Son 3 haftada sırasıyla Napoli, Empoli ve Udinese’ye karşı kaybeden konuk ekip, 270 dakika sonunda skor dahi üretmeyi başaramadı. Kalesinde ise 4 gole engel olamayan Sampdoria, 19 hafta sonunda tam 32 gol yedi. Teknik adam değişikliği konuk ekipte kötü gidişata çare olmazken, Sampdoria mevcut kadro yapısıyla lige tutunmakta zorlanıyor. En alt sıradaki Cremonese’nin sadece 1 puan üzerinde yer alan konuk ekip, kabus gibi bir sezon geçiriyor diyebiliriz.

Atalanta – Sampdoria Maç Bilgileri

Atalanta – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta’da Jose Palomino ve Davide Zappacosta’nın sakatlıkları devam ediyor. Sampdoria takımında Abdelhamid Sabiri’nin sakatlığı devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, çarpıcı hücum performansıyla dikkat çekti. 2 haftada 11 gol bulan ev sahibi, Sampdoria karşısında rahat bir skorla 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.69

intobet Oranı: H1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta taraftarı önünde Lookman ve Joakim Maehle’nin golleriyle kazandı. Ev sahibi 3 puan adına Sampdoria karşısında zorlanmadan ve haftayı 3 puanla kapattı. Kazananları tebrik ederiz.