Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 28.01.2023

Almanya Bundesliga‘da liderlik ipini göğüslemeyi başaran Bayern Münih, ile zirvenin yakın takipçilerinden Eintracht Frankfurt, sezonun ikinci yarısında karşı karşıya geliyor. 28 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Bayern Münih galibiyetine 1.34, beraberliğe 5.83, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 8.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.17, beraberliğe 5.17, konuk ekibe ise 6.51 oran veriyor.

Bayern Münih Galibiyet Peşinde

Bayern Münih cephesinde 2022 Dünya Kupası dönüşü Almanya Bundesliga’da maç kazanamadı. Ligin lideri Leipzig engeline takılırken, 2 hafta önce 1-0 öne geçtiği maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise sahasında konuk ettiği Köln ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Nagelsmann’ın öğrencileri, ikinci yarıda skoru eşitlemeyi başarsa da, galibiyet adına yeterli olamadı. Son 2 hafta ev sahibi adına puan kayıplarıyla geçse de, yenilmezlik serisi 10 haftaya yükseldi. İki kulvarda birden harika bir performans sergileyen Bayern Münih, devler sahnesinde 6’da 6 yapmayı başarırken, Almanya Bundesliga’da ise sezonun ilk yarısını tek mağlubiyetle noktaladı. Sezonun ilk yarısında Frankfurt engelini deplasmanda 6-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Bayern Münih, galibiyetlerine sezonun ikinci yarısında geri dönmek istiyor. Ev sahibi en yakın rakibinin 3 puan üzerinde yer alıyor.

Eintracht Frankfurt Yakın Takipte

Eintracht Frankfurt, 2022 Dünya Kupası’ndan galibiyetle dönmeyi başarırken, geçtiğimiz haftayı ise 1 puanla noktaladı. Schalke 04’ü evinde ağırlayan konuk ekip, ligin en zayıf halkası karşısında 3 puana 3 golle uzandı. 3-0’lık net galibiyetle yenilmezlik serisini sürdürmeyi başaran Frankfurt, geçtiğimiz hafta ise en yakın rakibi Freiburg ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak, yenilmezlik serisini 5 haftaya yükseltti. Oliver Glasner’in öğrenciler, son 8 haftada ise sadece Dortmund’a kaybetti. Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Frankfurt, bu sezon hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde iyi performanslarıyla dikkat çekti. Devler arenasında Son 16 biletini ceplerine koydular. Lider ile arasında 5 puan fark bulunan Frankfurt, deplasmanda kazanarak farkı 2ye indirmek istiyor.

Bayern Münih – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Bayern Münih – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve Tivibu Spor 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Manuel Neuer, Sadio Mane, Bouna Sarr, Lucas Hernandez ve Noussair Mazraoui’nin sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt cephesinde ise Luca Pellegrini ve Eric Ebimbe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leon Goretzka, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Choupo-Moting, Mathys Tel.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

 Almanya Bundesliga’da 10 haftadır maç kaybetmeyen Bayern Münih ile son 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran Frankfurt karşı karşıya geliyor. Zirve yarışının kaderini değiştirecek dev maçta, Bayern Münih ve Frankfurt’un skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih ilk yarıyı Leroy Sane’nin golüyle devre arasına 1-0 önde girmeyi başarırken, Frankfurt ikinci yarıda skoru Randal Kolo Muani’nin golüyle eşitledi. Mücadeleden kazanan çıkmazken, iki takımda skor üretmeyi başardı.