TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Alanyaspor İddaa Tahmini 27.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de yeni hafta heyecanı başlıyor. Alanyaspor deplasmanda, formda Beşiktaş’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

BeşiktaşAlanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.62, beraberlik 4.65, Alanyaspor kazanır ise 5.34 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Deplasmanda Kazandı

Beşiktaş, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor’a konuk oldu. Rakibini 2-0 mağlup etmeyi başaran Siyah Beyazlılar, üst üste 4. galibiyetini elde etti. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 12 puan toplayan Şenol Güneş’in öğrencileri, bu hafta ise Vodafone Park’da Alanyaspor’u konuk edecek. Zirve takibini devam ettirmek isteyen Beşiktaş’ın hata yapmaması gereken bir karşılaşma. Öte yandan devre arasında transfer edilen Vincent Aboubakar’ın bu hafta kadroda yer alması bekleniyor. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Valentin Rosier kart cezalısı.

Alanyaspor Deplasmanda Etkisiz

Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden Alanyaspor, karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta 2 puan bırakan Alanyaspor’un iç sahadaki yenilmezlik serisi devam etti. Bu sezon Süper Lig’de deplasman maçlarında ise sıkıntı yaşayan bir Alanyaspor var. Francisco Farioli’nin ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta da galibiyet alamadı. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş – Alanyaspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Valentin Rosier kart cezalısı.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Necip Uysal, Romain Saiss, Tayyip Talha, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Kevin Nkoudou, Jackson Muleka, Cenk Tosun

Alanyaspor'un İlk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ta moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor deplasmanında 2 golle kazanan Beşiktaş, galibiyet serisini devam ettirdi. Üstelik şampiyonluk umutlarını da koruyorlar. Son 4 maçını da kazanan Beşiktaş, bu hafta Alanyaspor karşısında da net favorisi. Deplasman karnesi zayıf olan Alanyaspor’u mağlup ederler ve galibiyet serisini 5 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, zorlanmadan kazandı. Alanyaspor’u 3 golle geçen Siyah Beyazlılar, zirve takibini devam ettirdi.