Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Torino Maç Tahmini 28.01.2023

28 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Torino karşı karşıya gelecek.

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Empoli kazanır seçeneğine 3.15, beraberliğe 3.05, Torino kazanır seçeneğine ise 2.50 oran belirlemiş durumda.

Empoli 5 Maçtır Kaybetmiyor

Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını 5 maçlık yenilmezlik serisiyle kapatırken, alt sıralardan kurtularak rahat bir nefes aldı. Son 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta deplasmanda İnter’i mağlup etmeyi başardı. Gol yememe süresini 180 dakikaya çıkaran ev sahibi, son 2 haftada Sampdoria ve İnter’i 1-0’lık skorlarla mağlup etti. Oyuna sonradan dahil olan Tommaso Baldanzi, oyuna girdikten 2 dakika sonra galibiyet golünü kaydetti. 25 puanla ligin 9. sırasına yükselen Empoli, bu sezon ilk kez 5 maçlık yenilmezlik serisi elde etti. Son 5 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran ev sahibi, bu hafta sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Torino ile karşı karşıya gelecek.

Torino 4 Hafta Sonra Kazandı

İtalya Serei A Ligi’nde sezonun ilk yarısı sona ererken, konuk ekip Torino, 7 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle 26 puan topladı ve ligin 8. sırasında yer aldı. Ivan Juric ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başarırken, ligde 4 haftanın ardından galip geldi. Üst üste alınan Roma, Hellas Verona, Salernitana beraberliklerinin ardından, iç sahada Spezia’ya kaybetmişlerdi. Sezonun ikinci yarısına moralli başlayacak olan konuk ekip, Fiorentina deplasmanında kritik bir galibiyete imza attı. En yakın rakibini mağlup eden Juric’in öğrencileri, üst sıra takibini bırakmadı. Sezonun ilk yarısı iç sahada Empoli ile 1-1 berabere kalan konuk ekip, deplasmanda kazanmak istiyor.

Empoli – Torino Maç Bilgileri

Empoli – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de Fabiano Parisi ve Liam Henderson kart cezalısı. Destro, Grassi ve Ismajli’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Torino cephesinde Pietro Pellegri, Emirhan İlkhan, Sasa Lukic ve Valentino Lazaro’nun sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Nedim Bajrami, Jacopo Fazzini, Filippo Bandinelli, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Sam Lammers.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjić, Aleksey Miranchuk, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 19. haftayı galibiyetle kapatmayı başaran Empoli ve Torino, sezonun ikinci yarısında karşı karşıya geliyor. İlk maçta rakip fileleri havalandırmayı başaran iki takımın, bir kez daha gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole ev sahipliği yapan mücadelede, iki takımda 1’er puana razı geldi. Empoli ve Torino, 2’şer gol bulduğu mücadeleden beraberlikle ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.