İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 27.01.2023

Herkese merhaba. 27 Ocak Cuma günü için bülten oldukça yoğun. Günün öne çıkan maçlarından oluşan 3 maçlık bir kupon hazırladım. Bol şanslar.

Beşiktaş – Alanyaspor: MS 1, 1.40 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Beşiktaş, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor’a konuk oldu. Rakibini 2-0 mağlup etmeyi başaran Siyah Beyazlılar, üst üste 4. galibiyetini elde etti. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 12 puan toplayan Şenol Güneş’in öğrencileri, bu hafta ise Vodafone Park’da Alanyaspor’u konuk edecek. Zirve takibini devam ettirmek isteyen Beşiktaş’ın hata yapmaması gereken bir karşılaşma. Öte yandan devre arasında transfer edilen Vincent Aboubakar’ın bu hafta kadroda yer alması bekleniyor. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Valentin Rosier kart cezalısı. Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden Alanyaspor, karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta 2 puan bırakan Alanyaspor’un iç sahadaki yenilmezlik serisi devam etti. Bu sezon Süper Lig’de deplasman maçlarında ise sıkıntı yaşayan bir Alanyaspor var. Francisco Farioli’nin ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta da galibiyet alamadı. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Beşiktaş’ta moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor deplasmanında 2 golle kazanan Beşiktaş, galibiyet serisini devam ettirdi. Üstelik şampiyonluk umutlarını da koruyorlar. Son 4 maçını da kazanan Beşiktaş, bu hafta Alanyaspor karşısında da net favorisi. Deplasman karnesi zayıf olan Alanyaspor’u mağlup ederler ve galibiyet serisini 5 maça çıkartırlar.

Almeria – Espanyol: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; Almeria, geçtiğimiz hafta Valencia deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Rubi’nin öğrencileri, sürpriz bir beraberlik aldı diyebiliriz. Mestalla’da Valencia’ya karşı 1 puan alan Almeria, La Liga’da oynadığı son 4 karşılaşmadan ise galibiyet çıkartamadı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Almeria’nın geride kalan 18 haftada 5 galibiyeti bulunuyor. Bu 5 galibiyetin tamamını da iç sahada alan Almeria, Espanyol karşısında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Almeria’da önemli bir eksik bulunmuyor. Espanyol, son 2 haftada üst üste galibiyetler alarak moral buldu. 2 hafta önce Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olan Espanyol, rakibini 2-1 mağlup etmişti. Bu galibiyetin ardından ise geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Real Betis’i 1-0 mağlup ettiler. Martin Braithwaite’ın tek golüyle 3 puana ulaşan Diego Martinez’in ekibi, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Düşme hattı ile de puan farkını 3’e çıkartan Espanyol, bu hafta Almeria deplasmanında da 3 puan arayacak. Almeria, La Liga’da geçen hafta Mestalla’da Valencia’nın konuğuydu. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Almeria, haftayı 1 puan ile kapattı. La Liga’da oynadıkları son 4 maçta galibiyet alamadılar. Espanyol ise üst üste galibiyetler alarak dikkat çekti. Getafe ve Real Betis galibiyetler ile nefes alan Diego Martinez’in ekibi, La Liga’da oynadığı son 4 maçta da mağlubiyet yaşamadı. Almeria, iç sahada iyi sonuçlar alabilen bir takım ama Espanyol’da son haftalarda formda. Bu sebeple gollee yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

Manchester City – Arsenal: MS 1, 1.58 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Manchester City, Premier Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı ve zirve takibini devam ettirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da Wolverhampton’ı konuk eden Manchester City, rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı. Erling Haaland’ın golleriyle kazanan Pep Guardiola’nın ekibi, lider Arsenal’ın takibini devam ettirdi. Bu hafta ise FA Cup mesaisine çıkacak olan Manchester City, 4. tur maçında Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Turun favorisi olarak gösterilen Manchester City, bir önceki turda ise Chelsea’yi 4-0 ile geçmişti. Arsenal, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Manchester United’ı konuk eden Mikel Arteta’nın ekibi, karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Eddie Nketiah’ın golleriyle önemli bir galibiyet alan Arsenal, en yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Bu hafta ise FA Cup’da Etihad’da Manchester City’nin konuğu olacaklar. Arsenal’ın bir önceki turda Oxfprd United deplasmanında 3-0 kazandığını ve Manchester City’nin rakibi olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Arsenal’da Gabriel Jesus’un sakatlığı devam ediyor. Arsenal, Premier Lig’de lider konumda yer alıyor. Geçen hafta Emirates’de Manchester United’ Nketiah önderliğinde 3-2 mağlup ettiler. Manchester City’nin 5 puan önündeler ve 1 maçları da eksik. Manchester City ise geçen hafta Wolverhampton’ı Erling Haaland’ın 3 golüyle mağlup ettiler. FA Cup’da bir önceki turda ise Chelsea’yi 4-0 mağlup ederek tur atlamışlardı. Manchester City’i bu sahada devirmek çok zor. Pep Guardiola’nın ekibi, Arsenal karşısında kazanır ve turu geçer.

Toplam İddaa Oranı: 3.56

Bets10 Bahis Oranı: 30.96