Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Stuttgart İddaa Tahmini 27.01.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 27 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Leipzig ile Stuttgart karşı karşıya geleek.

intobet, Leipzig galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.70, Stuttgart galibiyetine ise 6.82 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Leipzig 10 Maçtır Kaybetmiyor

Leipzig cephesinde Marco Rose etkisi devam ediyor. Tedesco yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapamayan Leipzig, teknik adam değişikliğiyle birlikte, iki kulvarda birden yükselişe geçti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 4 maçını kazanarak Son 16 biletini cebine koyan ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise son 10 haftadan 7 galibiyet, 3 beraberlikle 24 puan toplamayı başardı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde lider Bayern Münih ile iç sahada 1-1 berabere kalan ekip, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Schalke 04 deplasmanından 6-1’lik galibiyetle döndü. Zirve ile puan farkını 4’e kadar indirmeyi başaran Leipzig, Nkunku’nun yokluğunda 3 puan adına zorlanmadı. Danio Olmo ve Andre Silva ikilisi maça damga vururken, ev sahibi son 10 haftaya damga vurdu.

Stuttgart Tehlike Hattında

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz Hoffenheim deplasmanına konuk olan Stuttgart, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, Naouirou Ahamada’nın kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Son dakikalarda eksik oynamanın zorluğunu yaşayan Stuttgart, bitime saniyeler kala kalesinde beraberlik golünü gördü. 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste beraberliklerle düşme hattından uzak kalmayı başarsalar da, konuk ekipte tehlike devam ediyor. Milli arada göreve Bruno Labbadia’yı getiren Stuttgart, yeni hocasıyla Mainz 05 ve Hoffenheim karşısında 1’er puana razı geldi. İlk 17 haftayı 3 galibiyet, 7 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, Play Out hattından averaj farkıyla kurtulurken, düşme hattından ise sadece 2 puan uzaklıkta. Son 3 haftadan galibiyet çıkaramayan Stuttgart, Leipzig deplasmanında sürpriz arayacak.

Leipzig – Stuttgart Maç Bilgileri

Leipzig – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig takımında Kevin Kampl’ın kart cezalısı bulunuyır. Gulacsi, Nkunku ve Diallo’nun sakatlıkları devam ediyor. Stuttgart cephesinde ise Naouirou Ahamada kart cezalısı. Borna Sosa ve Axel Zagadou’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Xaver Schlager, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Atakan Karazor, Nikolas Nartey, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 10 haftadır bileği bükülmeyen Leipzig, zirve yarışında rüştünü ispatladı. Stuttgart cephesinde ise küme düşme tehlikesi devam ederken, konuk ekip yeni hocasıyla son 2 haftadan 1’er puan çıkardı. Bu zorlu mücadelede galibiyete ihtiyacı olan iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Leipzig sahadan 3 puanla ayrıldı ve son 11 haftada namağlup bir performans sergiledi. İki takımda bu hafta Bundesliga sahnesinde hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.