Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Rennes İddaa Tahmini 27.01.2023

27 Ocak Cuma akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lorient ile Rennes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Lorient galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.70, Rennes galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Lorient Üst Sıralardan Uzaklaştı

Fransa Ligue 1’in 19. haftasında Marsilya deplasmanına konuk olan Lorient, Moffi’nin golüyle 1-0 öne geçmeyi başardığı mücadelede, skoru sadece 9 dakika koruyabildi. Sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan Regis Le Bris’in öğrencileri, son 9 haftanın 8’inde puan kaybetti. Milli ara ev sahibinde düşüşe çare olmazken, sadece en alt sıradaki Angers karşısında galip geldiler. Fransa Ligue 1’de sezona istikrardan uzak bir başlangıç yaptıktan sonra, üst üste 6 galibiyetle yükselişe geçen Lorient, yenilmezlik serisini ise 8 haftaya çıkarmayı başarmıştı. Son haftalarda başlayan düşüşle birlikte üst sıralardan uzaklaşan Lorent, 19 hafta sonunda 7. sırada kendisine yer buldu. Ev sahibi son 8 haftanın 7’sinde skor üretmeyi başarırken, 8 haftadır kalesini gole kapatamıyor.

Rennes Galibiyet Peşinde

Bruno Genesio ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’in 19. haftasında lider PSG’yi sahasında konuk ederken, yıldızlar topluluğu karşısında Hamari Traore’nin ikinci yarıda attığı tek golle galip gelmeyi başardı. Rennes cephesinde iç saha etkisi devam ederken, deplasman kabusu ise Fransa Kupası’nda devam etti. Evinde son 9 lig maçını kazanan Rennes, deplasmanda ise 3 haftadır kazanamıyor. Fransa Kupası Son 32 Turu kapsamında Marsilya deplasmanına konuk olan Rennes, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve deplasmanda hatalarına devam etti. Fransa Ligue 1’de ilk 19 haftayı 37 puanla geride bırakan konuk ekip, liderin 10 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Lider karşısında aldığı galibiyetle zirve yarışına yeniden dahil olan Rennes, deplasman kabusuna Lorient karşısında son vermek istiyor.

Lorient – Rennes Maç Bilgileri

Lorient – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Julien Laporte ve Yvon Mvogo’nun sakatlıkları devam ediyor. Rennes cephesinde ise Martin Terrier ve Xeka’nın sakatlıkları devam ediyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Vito Mannone, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Julien Ponceau, Theo Le Bris, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Loic Bade, Adrien Truffert, Hamari Traore, Arthur Theate, Desire Doue, Benjamin Bourigeaud, Flavien Tait, Chimuanya Ugochukwu, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in 19. haftasında aldığı 1-0’lık PSG galibiyetiyle güven tazeleyen Rennes, Fransa Kupası’na veda etti ve lige odaklandı. Rennes’in deplasmanda 3 hafta sonra galip geleceğini ve Lorient’i mağlup edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lorient iç sahada Rennes’i mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi iç sahada son haftalardaki en iyi sınavını verirken, bir hafta önce lider karşısında galip gelmeyi başaran Rennes ise Lorient deplasmanında aldığı mağlubiyetle, zirve yarışında ağır bir darbe aldı.