Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Bochum Maç Tahmini 28.01.2023

Almanya Bundesliga‘da 18. hafta heyecanı yaşanırken, Mainz 05 sahasında Bochum‘u konuk edecek. 28 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak maçı, beIN CONNECT ekranlarından izleebilirsiniz.

Rexbet, Mainz 05 galibiyetine 1.73, beraberliğe 3.97, Bochum galibiyetine ise 4.69 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Son Haftalarda Formsuz

Almanya Bundesliga’da sezonun ilk yarısı sona ererken, Mainz 05 son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. 4 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan ev sahibi, sezonun ilk yarısını son derece kötü bir form grafiğiyle kapattı. Bo Svensson önderliğinde sezona iyi bir başlangıç yapan Mainz 05, ilk 10 haftadan topladığı puanlarla düşme hattından uzak kaldı. 2022 Dünya Kupası dönüşünde Stuttgart deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise sahasında Dortmund’a 2-1 kaybetti. 12. sıraya kadar gerileyen Mainz 05, bu hafta Bochum ile karşı karşıya gelecek. Ev sahibi sezonun ilk yarısı rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştı.

Bochum Deplasmanda Kaybetti

Almanya Bundesliga’da ilk 17 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Bochum, sezonun ilk yarısını Play Out hattında kapattı. Thomas Letsch hamlesi düşme hattından kurtulmak için yeterli olmasa da, konuk ekip yeni hocasıyla toparlanma sinyalleri verdi. Mönchengladbach, Augsburg ve Herha Berlin karşısında alınan üst üste galibiyetlerle düşme hattından uzaklaşan Bochum, geçtiğimiz hafta Bayer Leverkusen’e deplasmanda kaybetti ve yeniden düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Bayer Leverkusen karşısında pozisyon üretmekte zorlanan konuk ekip, uzun sürenin ardından hücum hattında etkisiz kaldı. Bochum yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Mainz 05 – Bochum Maç Bilgileri

Mainz 05 – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz takımında Delano Burgzorg, Suliman Mustapha ve Jonathan Burkardt’ın sakatlıkları devam ediyor. Bochum’da ise Cristian Gamboa, Konstantinos Stafylidis ve Paul Grave’nin sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Silvan Widmer, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Marcus Ingvartsen.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko,Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Simon Zoller, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

İki takımda ilk 17 haftalık performans grafikleriyle galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Mainz 05 ve Bochum’un bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz 05 sahasında tam 5 golle kazandı. Ev sahibi galibiyet hasretine son vermeyi başarırken, Bochum ise 2 golle mağlup olmaktan kurtulamadı. İki takımda beklediğimiz gibi mücadelede skor üretmeyi başardı.