Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Monaco İddaa Tahmini 28.01.2023

28 Ocak Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 fikstüründe yer alan 20. hafta mücadelesinde, Marsilya ile Monaco kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23.00’te başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3.

intobet, Marsilya galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.70, Monaco galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Marsilya 6’da 6 Yaptı

Fransa Ligue 1’de 6 haftadır kazanan Marsilya, zirvenin en önemli adayları arasında yer alıyor. Igor Tudor yönetiminde ilk 9 haftaya damga vuran Marsilya, kısa bir düşüşün ardından tekrar ligin en formda takımları arasında yer aldı. İlk 9 hafta namağlup performansıyla dikkat çeken ev sahibi, 4 maçta yaşadığı üst üste puan kayıplarıyla, zirve yarışından uzaklaşmaya başladı. Son 6 haftada ise 6 galibiyete imza atan ev sahibi, yeniden şampiyonluk iddiasını bizlere gösterdi. Son olarak iç sahada Lorient engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Marsilya, liderin mağlup olduğu haftada kazanarak, zirveyle puan farkını 5’e indirdi. Igor Tudor ve öğrencilerini, Ligue 1’de son 7 hafta mağlup edebilen olmadı.

Monaco 4 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de 19. hafta geride kalırken, Monaco aldığı 7-1’lik galibiyetle tüm dikkatleri üzerine topladı. Sahasında konuk ettiği Ajaccio karşısında net bir galibiyete imza atan Clement’in öğrencileri, son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı. Auxerre, Brest ve Ajaccio karşısında kazanan konuk ekip, Lorient karşısında ise 1 puana razı geldi. 2022 Dünya Kupası dönüşü Fransa Ligue 1’de etkisini arttıran Monaco, 19 hafta sonunda 37 puanla 4. sırada yer alıyor. 11 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyete imza atan konuk ekip, sezonun  ilk yarısında 3-2’lik skorla mağlup olduğu Marsilya karşısına deplasmanda çıkacak.

Marsilya – Monaco Maç Bilgileri

Marsilya – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Nuno Tavares ve Eric Bailly kart cezalısı. Jonathan Clauss ve Amine Harit’in sakatlıkları devam ediyor. Monaco cephesinde ise Mohamed Camara kart cezalısı. Kevin Volland ve Gelson Martins’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 6 haftadan 6 galibiyet çıkaran Marsilya, sezonun ilk yarısı deplasmanda mağlup ettiği Monaco ile taraftarı önünde karşılaşacak. Marsilya bir kez daha Monaco karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.86

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsiyla ve Monaco birbirlerine diş geçirmeyi başaramadı. İki takımda 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı.