LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Mallorca Bahis Tahmini 28.01.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Alt sıralarda yer alan Cadiz iç sahada, Mallorca’yı ağırlayacak. Mücadele sat 16.00’da başlayaca ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Cadiz ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 2.85, beraberlik 2.85, Mallorca kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış. 

Cadiz Düşme Hattında

Cadiz, geçtiğimiz haftayı La Liga’da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’ya 1-0 mağlup oldular. La Liga’da 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Cadiz, düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta Sevilla’ya karşı istediği performansı gösteremeyen Cadiz, bu hafta Mallorca karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de İvi, Ruben Sobrino ve Ivan Alejo kart cezalısı. Jose Mari ise sakat.

Mallorca’dan Tek Gollü Galibiyet

Mallorca, La Lig’da orta sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ettiler ve haftayı galibiyet ile kapattılar. Celta Vigo karşısında Mallorca’ya galibiyeti getiren gol ise Dani Rodriguez’den geldi. Taraftarı önünde üst üste 3. Galibiyetini elde eden Javier Aguirre’nin öğrencileri, La Liga’da 10. Sırada bulunuyor. Bu hafta ise Cadiz deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cadiz – Mallorca Maç Bilgileri

Cadiz – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de İvi, Ruben Sobrino ve Ivan Alejo kart cezalısı. Jose Mari ise sakat.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Lucas Perez

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Cadiz, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Sevilla deplasmanına 1-0 kaybettiler. Sevilla kalesinde pozisyon bulmakta da zorlandıkları bir maç oldu. Mallorca ise geçen hafta 3 puanı kaptı. İç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ettiler. Bu hafta Cadiz’in konuğu olacak Mallorca’dan yine puan bekliyorum. Javier Aguirre’nin öğrencileri, Cadiz deplasmanında kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.25

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.44

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz, taraftarı önünde 3 puanı kaptı. Cadiz’i 2-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını arttırdılar.