LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Real Betis Bahis Tahmini 28.01.2023

İspanya La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan iki takım karşı karşıya gelecek. Getafe iç sahada, Real Betis’i konuk edecek. Mücadele saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Getafe ile Real Betis zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Getafe galibiyetinin 3.10, beraberlik tercihinin 2.95, Real Betis galibiyetinin ise 2.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Getafe 3 Maçtır Kaybediyor

Getafe, geçtiğimiz haftayı La Liga’da yine mağlubiyet ile kapattı. Camp Nou’da lider Barcelona’ya konuk olan Quique Flores’in ekibi, karşılaşmadan 1-0’lık yenilgi ile ayrılmıştı. İlk yarı ve ikinci yarı olmak üzere Barcelona kalesinde pozisyonlar buldular ama kaleci Ter Stegen’i geçemediler. La Liga’da oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Getafe’de moraller bozuk. Bu hafta ise Real Betis ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı sürüyor.

Real Betis Formsuz

Real Betis, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Espanyol deplasmanına konuk olan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da son haftalarda istediği sonuçları alamayan Real Betis, son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Yaşnan puan kayıplarının ardından 6. Sıraya kadar gerilediler. Bu hafta ise Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olacaklar. Maç öncesinde Real Betis’de önemli bir eksik yok.

Getafe – Real Betis Maç Bilgileri

Getafe – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı sürüyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından gerçekten zor bir karşılaşma. Getafe, geçtiğimiz hafta sonu lider Barcelona deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndü. La Liga’da oynadıkları son 3 maçı da kaybettiler. Real Betis ise geçen hafta Espanyol deplasmanında 1-0 kaybetti. Son haftalarda istikrarsız sonuçlar alıyorlar. Bu karşılaşma için en mantıklı tercih gollere yönelmek. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe’de kötü gidişat devam etti. Alfonso Perez’de konuk ettikleri Real Betis’e 1-0 kaybettiler ve üst üste 4. yenilgilerini aldılar.