LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Barcelona İddaa Tahmini 28.01.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Girona evinde, lider Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 18.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Girona ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Girona kazanır 5.35, beraberlik 4.25, Barcelona kazanır ise 1.62 olarak açıklanmış.  

Girona 7 Maç Sonra Mağlup

Girona, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Villarreal deplasmanından puansız döndü. Uzatma dakikalarının son anında yedikleri penaltı golüyle maçı 1-0 kaybettiler. Paulo Gazzaniga’nın müthiş kurtarışları, Girona’nın puan almasına yetmedi. 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Girona, bu hafta La Liga lideri Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Girona’yı son derece zor bir karşılaşma bekliyor. Maç öncesinde Girona’da Reinier’in sakatlığı devam ediyor. Santiago Bueno ise kart cezalısı.

Barcelona Liderliğini Sürdürüyor

Barcelona, La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da Getafe’yi konuk eden Barcelona, Pedri’nin attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da en yakın takipçisi Real Madrid’in 3 puan önündeler. Hafta içi ise Kral Kupası’nda Real Sociedad’ı 1-0 mağlup eden Xavi’nin öğrencileri, yoluna doludizgin devam ediyor. La Liga’da bu hafta Girona’ya konuk olacak Barcelona, maçın net favorisi. Maç öncesinde Barcelona’da Ferran Torres’in kart cezası devam ediyor.

Girona – Barcelona Maç Bilgileri

Girona – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Reinier’in sakatlığı devam ediyor. Santiago Bueno ise kart cezalısı. Barcelona’da Ferran Torres’in kart cezası devam ediyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Girona, geçen hafta Villarreal deplasmanından puansız döndü. Uzatma dakikalarında penaltıdan yedikleri golle maçı 1-0 kaybettiler. La Liga’da 7 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Barcelona ise tek golle kazandı. Lewawdowski’nin yokluğunda Getafe’yi 1-0 ile geçtiler ve 3 puanı kaptılar. Liderliğini devam ettiren Barcelona, bu hafta Girona deplasmanında da maçın favorisi. Barcelona’dan galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, tek golle 3 puanı aldı. Pedri’nin attığı golle Girona’yı 1-0 mağlup ettiler.