İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.01.2023

28 Ocak Cumartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Ankaragücü – Gaziantep FK: MS 1, 1.66 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Ankaragücü, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Konyaspor deplasmanına konuk olan Ankaragücü, Ghayas Zahid’in attığı tek golle 3 puanı aldı ve kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 2. galibiyetini elde eden Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, 11. sıraya yükseldi. Bu hafta ise iç sahada Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Ankaragücü’nde orta sahadan Lamine Diack kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Gaziantep FK’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi Sivasspor’u konuk eden Gaziantep FK, bu karşılaşmadan puan çıkartamadı. Rakibine 2-1 kaybettiler ve kötü gidişatları devam etti. Süper Lig’de üst üste 9 maçtır galibiyet alamayan Gaziantep FK’da moraller bozuk. Üstelik Süper Lig’de düşme hattına da yaklaşmaya başladılar ve düşme hattıi le aradaki puan farkı 1’e indi. Bu hafta Ankaragücü’ne konu olacak Gaziantep FK’da önemli bir eksik yok. Gaziantep FK, Süper Lig’de aylardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a 2-1 kaybettiler. Galibiyet hasretleri ise 9 maça çıktı. DÜşme hattına da iyice yaklaşmaya başladılar. Ankaragücü ise geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Konyaspor deplasmanında tek golle 1-9 kazanan Ankaragücü, puanını 19 yaptı ve düşme hattının üzerinde yer almaya devam etti. Bu hafta konuk edecekleri Gaziantep FK karşısında da favoriler. Ankaragücü’nden yine galibiyet bekliyorum. Gaziantep FK karşısında kazanırlar.

Girona – Barcelona: MS 2, 1.39 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Girona, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Villarreal deplasmanından puansız döndü. Uzatma dakikalarının son anında yedikleri penaltı golüyle maçı 1-0 kaybettiler. Paulo Gazzaniga’nın müthiş kurtarışları, Girona’nın puan almasına yetmedi. 7 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Girona, bu hafta La Liga lideri Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Girona’yı son derece zor bir karşılaşma bekliyor. Maç öncesinde Girona’da Reinier’in sakatlığı devam ediyor. Santiago Bueno ise kart cezalısı. Barcelona, La Liga’da liderliğini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da Getafe’yi konuk eden Barcelona, Pedri’nin attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da en yakın takipçisi Real Madrid’in 3 puan önündeler. Hafta içi ise Kral Kupası’nda Real Sociedad’ı 1-0 mağlup eden Xavi’nin öğrencileri, yoluna doludizgin devam ediyor. La Liga’da bu hafta Girona’ya konuk olacak Barcelona, maçın net favorisi. Maç öncesinde Barcelona’da Ferran Torres’in kart cezası devam ediyor. Girona, geçen hafta Villarreal deplasmanından puansız döndü. Uzatma dakikalarında penaltıdan yedikleri golle maçı 1-0 kaybettiler. La Liga’da 7 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Barcelona ise tek golle kazandı. Lewawdowski’nin yokluğunda Getafe’yi 1-0 ile geçtiler ve 3 puanı kaptılar. Liderliğini devam ettiren Barcelona, bu hafta Girona deplasmanında da maçın favorisi. Barcelona’dan galibiyet bekliyorum.

Cadiz – Mallorca: 02 (ç), 1.25 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Cadiz, geçtiğimiz haftayı La Liga’da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk oldukları Sevilla’ya 1-0 mağlup oldular. La Liga’da 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Cadiz, düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta Sevilla’ya karşı istediği performansı gösteremeyen Cadiz, bu hafta Mallorca karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de İvi, Ruben Sobrino ve Ivan Alejo kart cezalısı. Jose Mari ise sakat. Mallorca, La Lig’da orta sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ettiler ve haftayı galibiyet ile kapattılar. Celta Vigo karşısında Mallorca’ya galibiyeti getiren gol ise Dani Rodriguez’den geldi. Taraftarı önünde üst üste 3. Galibiyetini elde eden Javier Aguirre’nin öğrencileri, La Liga’da 10. Sırada bulunuyor. Bu hafta ise Cadiz deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik bulunmuyor. Cadiz, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Sevilla deplasmanına 1-0 kaybettiler. Sevilla kalesinde pozisyon bulmakta da zorlandıkları bir maç oldu. Mallorca ise geçen hafta 3 puanı kaptı. İç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ettiler. Bu hafta Cadiz’in konuğu olacak Mallorca’dan yine puan bekliyorum. Javier Aguirre’nin öğrencileri, Cadiz deplasmanında kaybetmez.

Toplam İddaa Oranı: 2.88

Bets10 Bahis Oranı: 4.77