İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 28.01.2023

28 Ocak Cumartesi günü için Süper Lig ve La Liga maçlarından oluşturduğum iddaa kuponum hazır.

Getafe – Real Betis: KGVAR, 1.90 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Getafe, geçtiğimiz haftayı La Liga’da yine mağlubiyet ile kapattı. Camp Nou’da lider Barcelona’ya konuk olan Quique Flores’in ekibi, karşılaşmadan 1-0’lık yenilgi ile ayrılmıştı. İlk yarı ve ikinci yarı olmak üzere Barcelona kalesinde pozisyonlar buldular ama kaleci Ter Stegen’i geçemediler. La Liga’da oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Getafe’de moraller bozuk. Bu hafta ise Real Betis ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Getafe’de Mauro Arambarri’nin sakatlığı sürüyor. Real Betis, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Espanyol deplasmanına konuk olan Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da son haftalarda istediği sonuçları alamayan Real Betis, son 5 maçta sadece 1 kez kazanabildi. Yaşnan puan kayıplarının ardından 6. Sıraya kadar gerilediler. Bu hafta ise Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olacaklar. Maç öncesinde Real Betis’de önemli bir eksik yok. Taraf bahsi açısından gerçekten zor bir karşılaşma. Getafe, geçtiğimiz hafta sonu lider Barcelona deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndü. La Liga’da oynadıkları son 3 maçı da kaybettiler. Real Betis ise geçen hafta Espanyol deplasmanında 1-0 kaybetti. Son haftalarda istikrarsız sonuçlar alıyorlar. Bu karşılaşma için en mantıklı tercih gollere yönelmek. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

Hatayspor – Trabzonspor: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Hatayspor’da puan kayıpları sürüyor. Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmadan da galibiyet çıkartamayan Volkan Demirel’in öğrencileri, bu sezon kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de bay olarak geçen Hatayspor, bir önceki hafta ise Galatasaray deplasmanında 4-0 kaybetmişti. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Hatayspor’un düşme hattında yer aldığını belirtelim. Bu hafta ise yine zorlu bir rakip ile karşılaşacak olan Hatayspor evinde, Trabzonspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu farklı bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri İstanbulspor’u 4-0 mağlup etmeyi başardılar. Bir önceki hafta ise Başakşehir’i tek golle geçerek 3 puanı alan Bordo Mavililer, zirve iddiasını devam ettiriyor. Son haftalarda özellikle deplasman maçlarında sorun yaşayan bir Trabzonspor var. Abdullah Avcı’nın ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 4 deplasman maçında da puan kaybetti. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Trabzonspor’da Serkan Asan, Dorukhan Toköz ve Edin Visca sakat olan isimler. Hatayspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay geçti. Bir önceki hata ise Galatasaray deplasmanında 4-0 kaybetmişlerdi. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamayan Hatayspor’un düşme hattında yer aldığını belirtelim. Trabzonspor ise son 2 maçtır kazanmayı başarıyor. Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında fire vermeyen Bordo Mavililer, zirve takibini sürdürüyor. Bu hafta Hatayspor deplasmanında da kazanırlar ve galibiyet serisini 3 maça çıkartırlar.

Antalyaspor – Ümraniyespor: MS 1, 1.66 (iddaa) – 1.91 (Bets10) ; Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Galatasaray deplamanına konuk olan Antalyaspor, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Galatasaray’a karşı iyi bir direnç gösterdiler ama bireysel hataların ön planda olduğu bir 90 dakika oynadılar. Süper Lig’de tam 6 maçtır puan kaybeden Nuri Şahin’in ekibi, kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattındaki Sivasspor ile eşit puana sahip olan Antalyaspor, bu hafta Ümraniyespor’u konuk edecek. Maç öncesinde Antalyaspor’da Houssam Ghacha ve Alassane Ndao sakat. Luiz Adriano’da kart cezalısı. Ümraniyespor’da puan kayıpları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Fenerbahçe’yi konuk eden İstanbul ekibi, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 2 kez geriye düştükleri maçta Umut Nayir’in 2 golüye beraberliği buldular ama 2. gol de VAR’a takıldıklarını belirtelim. Fenerbahçe’den puan almaya çok yaklaşmışlardı. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçı da kaybeden Recep Uçar’ın ekibi, son sırada yer alıyor. Bu hafta ise Antalyaspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Ümraniyespor’da Onur Atasayar kart cezalısı. Antalyaspor, Süper Lig’de geçen hafta lider Galatasaray deplasmanına konuk oldu ve bu deplasmandan puansız döndü. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçta da galibiyet alamadılar. Ümraniyespor’da üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 2-1 kaybettiler. Ümraniyespor, ligin son sırasında. Süper Lig’in en büyük küme düşme adayılar. Antalyaspor’dan 3 puan beklentim var. Son sıradaki Ümraniyespor’u mağlup ederler ve moral bulurlar.

Toplam İddaa Oranı: 4.98

Bets10 Bahis Oranı: 7.95