LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Adana Demirspor Bahis Tahmini 28.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi günü 5 maç var. Günün ilk maçında Sivasspor ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Saat 13.30’da başlayacak mücadeleyi Beın Sport 1 kanalından takip edebilirsiniz.

SivassporAdana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 2.75, beraberlik 3.57, Adana Demirspor kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Sivasspor Düşme Hattında

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Gaziantep FK deplasmanoına konuk olan Yiğidolar, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Sivasspor, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Düşme hattında yer alan Rıza Çalımbay’ın ekibi, bu hafta Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Sivasspor’da Clinton N’Jie, Leke James ve Aaron Appindangoye sakat olan isimler. 

Adana Demirspor Galibiyet Peşinde

Adana Demirspor’un geçtiğimiz hafta sonu Giresunspor karşısında kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Giresunspor karşısında 1 puanı son dakikalarda buldukları golle kurtardılar. Üstelik 10 kişi kalan rakibi karşısında kazanamadıklarını belirtelim. Son 5 Süper Lig maçında 2 galibiyet alabilen Vincenzo Montella’nın öğrencileri, ilk 3 yarışında da yara aldı. Başakşehir’in 3 puan gerisine düştüler. Bu hafta ise Sivasspor deplasmanında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Yusuf Sarı kart cezalısı. 

Sivasspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Clinton N’Jie, Leke James ve Aaron Appindangoye sakat olan isimler. Adana Demirspor’da Yusuf Sarı kart cezalısı. 

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Simon Deli, Jovan Manev, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Fredrik Gulbrandsen

İddaa Tahmini

Sivasspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Konuk oldukları Gaziantep FK deplasmanında 2-1 kazandılar ve önemli bir galibiyet aldılar. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Sivasspor, bu hafta Adana Demirspor karşısında da puan arayacak. Adana Demirspor ise son haftalarda beklenmedik kayıplar yaşıyor. Geçen hata 10 kişi kalan Giresunspor karşısında 1 puanı zor kurtardılar. Sivasspor karşısında ise maçın favorisiler. Adana Demirspor’dan 3 puan beklentim var. Sivasspor deplasmanında kazanırlar ve 3. sıra umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.27

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, zorlu deplasmanda kolay bir galibiyet aldı. Sivasspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.