TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Konyaspor İddaa Tahmini 29.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Son dönemde üst üste puan kayıpları yaşayan Konyaspor deplasmanda, Başakşehir’in konuğu olacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Başakşehir ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Başakşehir kazanır 2.01, beraberlik 3.56, Konyaspor kazanır ise 4.13 olarak açıklanmış. 

Başakşehir 3 Golle Kazandı

Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olmuştu. Rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Başakşehir, üst sıra takibini devam ettiriyor. Adana Demirspor ve Beşiktaş’ın kazandığı haftada puan kaybı yaşamak istemeyen Emre Belözoğlu’nun ekibi, bu hafta Konyaspor’u konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir, taraftarı önünde oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Maç öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor’da Puan Kayıpları

Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Ankaragücü’nü konuk eden Konyaspor, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Konyaspor’da moraller bozuk. Üstelik yeni hocası Aleksandar Stanojevic yönetiminde de çıktıkları ilk maçtan puansız ayrıldılar. Avrupa umutlarını zora sokan Konyaspor, bu hafta Başakşehir deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Ahmet Oğuz’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Başakşehir – Konyaspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Ahmet Oğuz’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Junior Çaiçara, Ahmed Touba, Leon Duarte, Ömer Ali Şahiner, Daniel Aleksin, Mahmut Tekdemir, Bertrand Traore, Deniz Türç, Serdar Gürler, Philippe Keny

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Başakşehir, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanında kazanmayı başardı. Rakibini 3-1 mağlup eden Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, zirve takibini devam ettirdiler. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kazandığı haftada puan kaybetmemeleri önemliydi. Konyaspor ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Ankaragücü’ne 1-0 mağlup oldu. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamıyorlar. Başakşehir’in iç sahada kazanmasını bekliyorum. Konyaspor’u mağlup ederler ve üst sıra takibini sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.74

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.01

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, iç sahada konuk ettiği Konyaspor karşısında 2 golle kazandı. Rakibini 2-0 ile geçen Başakşehir, zirve takibini devam ettirdi.