TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Kasımpaşa İddaa Tahmini 29.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de son 2 maçını kazanan Fenerbahçe bu hafta iç sahada, Kasımpaşa karşısında da 3 puan arayacak. Saat 19.00’da start alacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fenerbahçe Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fenerbahçe kazanır 1.35, beraberlik 5.81, Kasımpaşa kazanır ise 9.31 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Favori Taraf

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’in son sırasında yer alan Ümraniyespor’a konuk olan Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçı da kazanan Jorge Jesus’un ekibi, zirve takibini devam ettiriyor. Lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde 2. Sırada bulunan Fenerbahçe, bu hafta Kadıköy’de konuk edeceği Kasımpaşa karşısında maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Nazım Sangare, Joshua King ve Joao Pedro’nun sakatlıkları sürüyor.

Kasımpaşa’nın İşi Zor

Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatmıştı. İç sahada konuk ettikleri Başakeşhir’e 3-1 kaybettiler. Uzatma dakikalarında yedikleri gollerle puan alamayan Kasımpaşa, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Selçuk İnan yönetiminde oynadıkları 6 maçta sadece Alanyaspor karşısında kazanabildiler. Bu hafta ise Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğu olacaklar. Sezonun ilk yarısında konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 6-0 kaybeden Kasımpaşa’nın bu kez işi yine zor olacak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Ben Ouannes kart cezalısı. Florent Hadergjonaj ise sakat. Jeffrey Bruma ile Bengali Koita ise kadroda yok.

Fenerbahçe – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Nazım Sangare, Joshua King ve Joao Pedro’nun sakatlıkları sürüyor. Kasımpaşa’da Ben Ouannes kart cezalısı. Florent Hadergjonaj ise sakat. Jeffrey Bruma ile Bengali Koita ise kadroda yok.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Samet Akaydın, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Michy Batshuayi, Enner Valencia

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Ahmet Engin, Stephane Bahoken, Bersant Celina

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kazanmayı başarıyor. Gaziantep FK ve Ümraniyespor deplasmanlarından kayıpsız dönen Jorge Jesus’un ekibi, lider Galatasaray’ın takibini sürdürüyor. Kasımpaşa ise Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma çabası içinde. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Başakşehir’e 3-1 kaybettiler. Selçuk İnan yönetiminde çıktıkları 6 maçta ise sadece 1 galibiyetleri var. Fenerbahçe, maçın net favorisi. Kadıköy’de Kasımpaşa karşısında farklı kazanırlar ve yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.61

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, net bir galibiyet aldı. Enner Valencia’nın 4 gol atarak yıldızlaştığı maçta Kasımpaşa’yı 5-1 mağlup ettiler.