İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 29.01.2023

29 Ocak Pazar gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

İstanbulspor – Kayserispor: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; İstanbulspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubyet ile kapatan takımlardan biriydi. Trabzonspor deplasmanına konuk olan Fatih Tekke’nin ekibi, karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon kümede kalma savaşı veren İstanbulspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Ümraniyespor ile beraber Süper Lig’de en büyük düşme adayları olarak gösteriliyorlar. Sarı Siyahlılar, bu hafta Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Kayserispor, Süper Lig’de son dönemde beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Çağdaş Atan’ın öğrencileri, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçın 4’ünü kaybeden Kayserispor, bu 5 maçlık süreçte sadece Sivasspor karşısında kazanabilmişti. Bu hafta ise düşme hattında yer alan İstanbulspor’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Kayserispor’da Mario Gavranovic’in sakatlığı devam ediyor. Kayserispor, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçın 4’ünü kaybetti. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldular. İstanbulspor ise geçen hafta Trabzonspor deplasmanında 4-0 kaybetti. Süper Lig’in en büyük düşme adaylarından biri İstanbulspor. Her iki takımda son dönemde formsuz ve kazanmak istiyor. Hem İstanbulspor hem de Kayserispor’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

Fenerbahçe – Kasımpaşa: H1, 1.61 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’in son sırasında yer alan Ümraniyespor’a konuk olan Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Süper Lig’de oynadığı son 2 maçı da kazanan Jorge Jesus’un ekibi, zirve takibini devam ettiriyor. Lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde 2. Sırada bulunan Fenerbahçe, bu hafta Kadıköy’de konuk edeceği Kasımpaşa karşısında maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Nazım Sangare, Joshua King ve Joao Pedro’nun sakatlıkları sürüyor. Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatmıştı. İç sahada konuk ettikleri Başakeşhir’e 3-1 kaybettiler. Uzatma dakikalarında yedikleri gollerle puan alamayan Kasımpaşa, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Selçuk İnan yönetiminde oynadıkları 6 maçta sadece Alanyaspor karşısında kazanabildiler. Bu hafta ise Kadıköy’de Fenerbahçe’nin konuğu olacaklar. Sezonun ilk yarısında konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 6-0 kaybeden Kasımpaşa’nın bu kez işi yine zor olacak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Ben Ouannes kart cezalısı. Florent Hadergjonaj ise sakat. Jeffrey Bruma ile Bengali Koita ise kadroda yok. Fenerbahçe, Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kazanmayı başarıyor. Gaziantep FK ve Ümraniyespor deplasmanlarından kayıpsız dönen Jorge Jesus’un ekibi, lider Galatasaray’ın takibini sürdürüyor. Kasımpaşa ise Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma çabası içinde. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Başakşehir’e 3-1 kaybettiler. Selçuk İnan yönetiminde çıktıkları 6 maçta ise sadece 1 galibiyetleri var. Fenerbahçe, maçın net favorisi. Kadıköy’de Kasımpaşa karşısında farklı kazanırlar ve yollarına devam ederler.

Başakşehir – Konyaspor: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.01 (Bets10) ; Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olmuştu. Rakibini 3-1 mağlup etmeyi başaran Başakşehir, üst sıra takibini devam ettiriyor. Adana Demirspor ve Beşiktaş’ın kazandığı haftada puan kaybı yaşamak istemeyen Emre Belözoğlu’nun ekibi, bu hafta Konyaspor’u konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir, taraftarı önünde oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Maç öncesinde Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor. Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Ankaragücü’nü konuk eden Konyaspor, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Konyaspor’da moraller bozuk. Üstelik yeni hocası Aleksandar Stanojevic yönetiminde de çıktıkları ilk maçtan puansız ayrıldılar. Avrupa umutlarını zora sokan Konyaspor, bu hafta Başakşehir deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Ahmet Oğuz’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Başakşehir, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanında kazanmayı başardı. Rakibini 3-1 mağlup eden Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, zirve takibini devam ettirdiler. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kazandığı haftada puan kaybetmemeleri önemliydi. Konyaspor ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Ankaragücü’ne 1-0 mağlup oldu. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamıyorlar. Başakşehir’in iç sahada kazanmasını bekliyorum. Konyaspor’u mağlup ederler ve üst sıra takibini sürdürürler.

Toplam İddaa Oranı: 3.94

Bets10 Bahis Oranı: 6.23