TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Kayserispor İddaa Tahmini 29.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, İstanbulspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

İstanbulspor ile Kayserispor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak İstanbulspor galibiyetinin 3.11, beraberlik tercihinin 3.60, Kayserispor galibiyetinin ise 2.38 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İstanbulspor Farklı Kaybetti

İstanbulspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubyet ile kapatan takımlardan biriydi. Trabzonspor deplasmanına konuk olan Fatih Tekke’nin ekibi, karşılaşmadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon kümede kalma savaşı veren İstanbulspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Ümraniyespor ile beraber Süper Lig’de en büyük düşme adayları olarak gösteriliyorlar. Sarı Siyahlılar, bu hafta Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Kayserispor’da Puan Kayıpları

Kayserispor, Süper Lig’de son dönemde beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Çağdaş Atan’ın öğrencileri, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçın 4’ünü kaybeden Kayserispor, bu 5 maçlık süreçte sadece Sivasspor karşısında kazanabilmişti. Bu hafta ise düşme hattında yer alan İstanbulspor’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Kayserispor’da Mario Gavranovic’in sakatlığı devam ediyor.

İstanbulspor – Kayserispor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Mario Gavranovic’in sakatlığı devam ediyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Gustavo Campanharo, Andrea Bertolacci, Ramazan Civelek, Mame Thiam, İlhan Parlak

İddaa Tahmini

Kayserispor, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçın 4’ünü kaybetti. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’a 2-0 mağlup oldular. İstanbulspor ise geçen hafta Trabzonspor deplasmanında 4-0 kaybetti. Süper Lig’in en büyük düşme adaylarından biri İstanbulspor. Her iki takımda son dönemde formsuz ve kazanmak istiyor. Hem İstanbulspor hem de Kayserispor’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, 2 kez geriye düştüğü maçtan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Önemli bir galibiyet alarak haftayı 3 puan ile geçtiler.