Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Sassuolo İddaa Tahmini 29.01.2023

29 Ocak Pazar günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan 20. hafta mücadelesinde, Milan ile Sassuolo kozlarını paylaşacak. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 14:30.

intobet, Milan galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.65, Sassuolo galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Milan İç Sahada Etkili

İtalya Süper Kupa finalinde ağır bir mağlubiyet yaşan Milan, Milano derbisinde aldığı 3-0’lık İnter mağlubiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Lazio’ya kaybetti. Deplasmanda 4-0’lık mağlubiyetle dönen Milan, 6 hafta sonra Serie A Ligi’nde mağlup oldu. Zirvenin 12 puan gerisine düşen son şampiyon Milan, son 2 haftada savunma zafiyetleri gösterirken, skor dahi üretmeyi başaramadı. Derbi performansıyla sınıfta kalan ev sahibi, hala ligde lider Napoli’nin en yakın takipçisi. İç sahada 5 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, ilk 19 hafta geride kalırken, tek iç saha mağlubiyetini ise lider Napoli karşısında aldılar. Evinde etkili olmayı başaran Pioli’nin öğrencileri, iç sahada kazanarak, kötü gidişata son vermek istiyor.

Sassuolo Tehlike Hattında

Sassuolo cephesinde kabus devam ediyor. 2022 Dünya Kupası dönüşünde puan kayıplarına devam eden konuk ekip, Lazio mağlubiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta Monza ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Son 8 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, son 8 haftadan 6 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. İlk 19 haftayı 4 galibiyet, 5 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, düşme hattından sadece 5 puan uzaklıkta yer alıyor. Zor günler geçiren ve uzun süredir toparlanmayı başaramayan konuk ekip, zorlu Milan deplasmanına öncesinde güven vermekten uzak kaldı.

Milan – Sassuolo Maç Bilgileri

Milan – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Fikayo Tomori, Mike Maignan, Rade Krunic, Zlatan Ibrahimovic, Alessandro Florenzi, Ballo-Toure’nin sakatlıkları devam ediyor. Bennacer ise kart cezalısı. Sassuolo cephesinde ise Andrea Pinamonti ve Andrea Consigli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Rogerio, Martin Erlic, Giorgos Kiriakopoulos, Jeremy Toljan, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Domenico Berardi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam eden Milan, derbi hezimetleriyle son haftalarda düşüşe geçti. Milan bu hafta Sassuolo karşısında kazanarak toparlanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Sassuolo deplasmanda haftanın en büyük sürprizlerinde birine imza attı. Son şampiyonu deplasmanda 5 golle mağlup ettiler. Milan ise sahasında büyük bir şok yaşadı.