Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Roma İddaa Tahmini 29.01.2023

İtalya Serie A Ligi‘nin lideri Napoli, 29 Ocak Pazar akşamı sahasında Roma‘yı konuk edecek. Derbi mücadelesi Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, futbol severler mücadeleyi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleme fırsatı bulacak.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.70, Roma galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.53, beraberliğe 3.24, konuk ekibe ise 4.17 oran veriyor.

Napoli Zirveyi Bırakmıyor

İtalya Serie A Ligi’nin 19. haftasında Salernitana deplasmanına konuk olan Napoli, 2-0’lık net galibiyetle, puan farkını korumayı başardı. Luciano Spalletti ve öğrencileri tarihi bir sezon geçiriyor. Sezonun ilk yarısını en yakın rakibinin 12 puan üzerinde kapatmayı başaran Napoli, 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste 3 galibiyete imza attı. 16 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atan ev sahibi, rakip filelere tam 46 gol göndermeyi başarırken, aynı zamanda ligin en iyi hücum performansını sergiledi. UEFA Şampiyonlar Ligi ve İtalya Serie A Ligi’ne damga vurmayı başaran Napoli, sezonun ikinci yarısına Roma derbisiyle start verecek. Deplasmanda mağlup etmeyi başardıkları Roma karşısında bir kez daha favoriler.

Roma’da Moraller Yerinde

Roma, İtalya Serie A Ligi’nin lideri karşısına deplasmanda çıkıyor. Sezonun ilk yarısını 11 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Roma, 37 puanla 5. sırada yer aldı. Lider ile arasında 13 puan fark bulunan Jose Mourinho’nun öğrencileri, son 6 haftada namağlup bir performans sergiledi. Son 2 haftada Fiorentina ve Spezia’yı 2-0’lık net skorlarla mağlup etmeyi başaran Roma, 2022 Dünya Kupası dönüşü çok formda. Son 6 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik alan konuk ekipte derbi öncesi moraller yerinde. Lider ile puan farkını 10’a indirme şansı yakalayan Roma, sezonun ilk yarısında Napoli derbisini iç sahada 1-0 kaybetmişti.

Napoli – Roma Maç Bilgileri

Napoli – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma takımında Georginio Wijnaldum’un sakatlığı devam ediyor. Zeki Çelik ise kart cezalısı.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Leo Oestigaard, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Mady Camara, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 19 hafta geride kalırken, tam anlamıyla Napoli rüzgarları esti. En yakın rakibinin 12 puan üzerinde sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Napoli, galibiyetlerine Roma karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli iç sahada Giovanni Simeone ve Osimhen’in golleriyle kazanırken, Roma’ya derbi mücadelesinde Stephan El Shaarawy’nin golü yeterli olmadı. Lider Napoli sahadan 3 puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.