Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Reims İddaa Tahmini 29.01.2023

Fransa Ligue 1‘de sezonun ilk yarısını lider kapatan PSG, 29 Ocak Pazar akşamı sahasında Reims’i konuk edecek. beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan mücadeleye, Parc des Princes Stadı ev sahipliği yapacak.

Hovarda, PSG galibiyetine 1.25, beraberliğe 6.30, Reims galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.09, beraberliğe 5.60, konuk ekibe ise 9.48 oran veriyor.

PSG Liderlik Koltuğunu Bırakmadı

Framsa Ligue 1’in lideri PSG, 2022 Dünya Kupası dönüşü son 3 haftada 2 kez mağlup oldu. Galiter ve öğrencileri, milli araya kadar 15 haftalık fikstürde namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, ilk yenilgisini en yakın rakibi Lens karşısında 3 hafta önce aldı. Liderlik koltuğunda oturmaya devam eden PSG, sezonun ilk yarısını en yakın rakibinin 3 puan üzerinde kapattı. 19 maçtan 47 puan çıkarmayı başaran yıldızlar topluluğu, son 3 haftada aldığı Lens ve Rennes mağlubiyetlerini unutturmak istiyor. En yakın rakipleri karşısında deplasmanda 2 hafadır mağlup olmaktan kurtulamayan PSG, iç sahada ise hem Ligue 1 hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde namağlup bir performans sergiledi. 19 maçta 48 gol atmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 14 gole geçit verdi.

Reims Doludizgin

Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısı sona ererken, konuk ekip Reims 11 maçlık yenilmezlik serisiyle, son haftalara damga vurdu. Göreve William Still’in gelişiyle birlikte maç kaybetmemeyi başaran Reims, son 11 haftadan 7 beraberlik, 4 galibiyet aldı. 19 hafta sonunda 5 galibiyet, 10 beraberlik, 4 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başaran konuk ekip, ligin orta sıralarına demir attı. 11. sırada yer alan ve düşme hattından uzak kalmayı başaran Reims, bu hafta lider PSG karşısına çıkacak. Yeni hocasıyla çok formda bir görüntü sergileyen konuk ekip, son 11 hafta maç başına kalesinde en fazla 1 gole geçit verdi. Son olarak Nice karşısında golsüz beraberlikle sahadan ayrışan Reims, kolay lokma olmadığını bizlere bir kez daha gösterdi.

PSG – Reims Maç Bilgileri

PSG – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında Presnel Kimpembe ve Nordi Mukiele’nin sakatlıkları devam ediyor. Reims cephesinde ise Noah Holm’un sakatlığı devam ediyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nuno Mendes, Juan Bernat, Marquinhos, Vitor Ferreira, Chadaille Bitshiabu, Fabian Ruiz, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe, Neymar.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, De Smet, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Kamory Doumbia, Quentin Merlin, Alexis Flips.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 3 haftada 6 puan kaybına rağmen, yoluna lider devam etmeyi başaran PSG, yıldızlarıyla yeniden yükselişe geçmek istiyor. Rennes deplasmanında kaybeden Galtier’in öğrencileri, son 11 haftada maç kaybetmeyen Reims karşısında rahat bir galibiyetle güven tazeleyecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.44

Hovarda Oranı: H1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Neymar’ın golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran PSG, golün hemen ardından 10 kişi kalırken, Reims karşısında skoru koruyamadı. Mücadelede iki takımda beraberliği bozmadı ve mücadeleden kazanan çıkmadı.