Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Köln Maç Tahmini 29.01.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 29 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Schalke 04 ile Köln karşı karşıya gelecek.

intobet, Schalke 04 galibiyetine 3.59, beraberliğe 3.74, Köln galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Schalke 04 Dipten Çıkamadı

Schalke 04, Almanya Bundesliga’ya mağlubiyetlerle döndü. 2022 Dünya Kupası dönüşünde ligin en zayıf halkası olmaya devam eden ev sahibi, önce Frankfurt’a deplasmanda 3-0, ardından Leipzig’e iç sahada 6-1’lik net skorlarla kaybetti. Son 3 haftada 11 gol yiyip mağlup olan Schalke 04, rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. 6 hafta önce göreve Thomas Reis’i getiren ev sahibi, yeni hocasıyla sadece Mainz 05’i iç sahada mağlup etmeyi başarırken, geri kalan 5 haftada mağlup olmaktan kurtulamadı. Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Schalke 04, küme düşme adayları arasında başı çekiyor. Kalesinde tam 41 gole engel olmayı başaramayan Schalke 04, teknik adam hamlelerine rağmen savunma performansıyla sınıfta kaldı.

Köln Son Haftalarda Etkili

Köln, 2022 Dünya Kupası öncesi Almanya Bundesliga’da zor günler yaşarken, aradan galibiyetle döndü ve kabusa son verdi. Milli ara öncesi son 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Köln, iç sahada konuk ettiği Werder Bremen karşısında 7-1’lik harika bir galibiyete imza attı. İlk yarıyı 5-1 önde kapatan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, maç boyunca oyundaki etkisini sürdürdü. Geçtiğimiz hafta lider Bayern Münih karşısına formda ve moralli çıkan Köln, ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başarırken, ikinci yarıda skoru koruyamadı. Beraberlikle sahadan ayrılan konuk ekip, puan kaybına rağmen lider karşısında son derece iyi bir sınav verdi. Son 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başaran Köln, 21 puanla 10. sırada kendisine yer buldu. Bu hafta Schalke 04 karşısına çıkacak olan konuk ekip, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor.

Schalke 04 – Köln Maç Bilgileri

Schalke 04 – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 cephesinde Sebastian Polter, Thomas Ouwejan, Alex Kral, Van den Berg, Leo Greiml, Rodrigo Zalazar ve Justin Heekeren’in sakatlıkları devam ediyor. Köln takımında Tim Lemperle, Luca Kilian, Florian Dietz, Kristian Pedersen, Ellyes Skhiri, Dimitris Limnios, Mark Uth ve Sebastian Andersson’un sakatlıkları devam ediyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Danny Latza, Dominick Drexler, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Benno Schmitz, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Mathias Olesen, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Son 2 haftaya aldığı sonuçlarla damga vuran Köln, 2022 Dünya Kupası dönüşü çok formda. Konuk ekip etkisini Schalke 04 karşısında sürdürecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. Ligde zor günler geçiren Schalke 04 ve Köln, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaramazken, sahadan 1’er puanla ayrıldı.