Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Toulouse Maç Tahmini 29.01.2023

Fransa Ligue 1‘de 29 Ocak Pazar günü sahne alacak olan 20. hafta mücadelesinde, Strasbourg ile Toulouse karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3, ekranlarından yayınlanacak mücadele, saat 17:00’de başlıyor.

Betroad, Strasbourg galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.55, Toulouse galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.04 oran kazandırıyor.

Strasbourg Düşme Potasından Kurtuldu

Fransa Ligue 1’in 19. haftasında Lyon deplasmanına konuk olan Strasbourg, Jean-Eudes Aholou ve Habib Diallo’nun golleriyle deplasmandan 3 puanı aldı. 19 hafta sonunda 2. kez ligde galip gelmeyi başaran ev sahibi, üst üste 8 maçta yaşadığı puan kayıplarının ardından çareyi teknik adam değişikliğinde aradı ve geçtiğimiz hafta göreve Mathieu Le Scornet’i getirdi. Yeni hocasıyla ilk maçından galip çıkmayı başaran Strasbourg cephesinde, 8 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte düşme hattından kurtulmayı başardılar. Sezonun ilk yarısında ligin yeni temsilcisi Toulouse’a deplasmanda konuk olan ev sahibi, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Strasbourg cephesinde düşme tehlikesi devam ederken, Scornet ve öğrencilerinin galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var.

Toulouse Yükselişe Geçti

Fransa Ligue 1’in 19. haftasında Brest’i sahasında konuk eden Toulouse, galibiyetlerine devam etmeyi başaramasa da, yenilmezlik serisini sürdürdü. Ajaccio ve Auxerre karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Philippe Montanier’in öğrencileri, 4 haftalık mağlubiyet serisinin ardından yükselişe geçti. 2 haftada 7 gol bulan konuk ekip, kalesinde ise gole geçit vermedi. Brest karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Toulouse, ikinci yarıda skor eşitlemeyi başardı. Son 3 haftadaki seriyle birlikte puanını 23’e çıkarmayı başaran konuk ekip, düşme hattının 8 puan üzerine çıktı. Sezonun ikinci yarısına Strasbourg deplasmanında başlayacak olan ligin yeni temsilcisi, rakibiyle iç sahada 1-1 berabere kaldı.

Strasbourg – Toulouse Maç Bilgileri

Strasbourg – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Nordine Kandil ve Thomas Delaine’nin sakatlıkları devam ediyor. Toulose cephesinde ise Brecht Dejaeghere kart cezalısı. Rhsy Healey ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Issiaga Sylla, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Anthony Rouault, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de uzun bir aradan sonra düşme hattından kurtulan Strasbourg, yeni hocasıyla ilk maçını kazandı. Toulouse ise son 3 haftadan 7 puan topladı. İki takımda galibiyet hedefiyle çıkacağı mücadelede, karşılıklı goller bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Toulouse haftayı 3 puanla kapattı. Konuk ekip 2 golle kazanırken, ev sahibi ise tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.