Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Hellas Verona İddaa Tahmini 30.01.2023

İddaa fikstüründe 30 Ocak Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:45.

Bets10, Udinese galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.55, Hellas Verona galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Udinese’de Kabus Sona Erdi

Andrea Sottil ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde tam 10 hafta sonra galip gelmeyi başardı. İlk 10 haftada sadece İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan’a kaybeden Udinese, sezona fırtına gibi bir başlangıç yapmayı başarırken, üst üste 10 maçta yaşanan puan kayıplarıyla düşüşe geçti. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sampdoria deplasmanında bir kez daha galibiyet adına zorlanan ev sahibinde, sahneye bitime 2 dakika kala Kingsley Ehizibue çıktı ve takımını galibiyete taşıdı. 10 hafta sonra gelen galibiyet Udinese cephesinde moralleri yerine getirirken, sezonun ilk yarısını 7. sırada kapattılar. 28 puan toplamayı başaran ev sahibi, son haftalarda galibiyet adına zorlanmasına karşın, kolay kolay maç kaybetmedi. Sezonun ilk yarısında Hellas Verona’yı deplasmanda mağlup etmeyi başaran Sottil’in öğrencileri, iç sahada bir kez daha kazanmak istiyor.

Zaffaroni Hellas Verona’yı Galibiyete Taşıdı

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun sona ermesine 1 hafta kala, küme düşme hattından kurtulmayı başaramayan Hellas Verona, çareyi bir kez daha teknik adam değişikliğinde aradı. İlk haftalardan itibaren düşme hattına demir atan konuk ekip, daha önce teknik adam hamlesine rağmen toparlanmayı başaramamıştı. Geçtiğimiz hafta göreve Marco Zaffaroni’yi getiren Hellas Verona, yeni hocasıyla ilk maçında Lecce’yi iç sahada 2-0 mağlup etmeyi başardı. Fabio Depaoli ve Darko Lazovic’in golleri 2-0’lık galibiyeti getirirken, son 4 haftadan 7 puan çıkarmayı başaran Hellas Verona, en alt sıradan kurtularak, 18. sıraya yükseldi. En yakın rakibi Sassuolo ile puan farkını 5’e indirmeyi başaran konuk ekip, bu hafta kazanarak, puan farkını 2’ye indirmek ve düşme hattından kurtulmak adına dev bir adım atmak istiyor.

Udinese – Hellas Verona Maç Bilgileri

Udinese – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese cephesinde bu hafta Adam Masina, Gerard Deulofeu ve Roberto Pereyra’nın sakatlıkları devam ediyor. Hellas Verona takımında  Pawel Dawidowicz kart cezalısı. Ajdin Hrustic, Thomas Henry ve Davide Faraoni’nin sakatlıkları devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Sandi Lovric, Jaka Bijol, Walace, Jaka Bijol, Beto, Isaac Success.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Milan Djuric, Simone Verdi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetlerle puan kayıplarına son vermeyi başaran Udinese ve Hellas Verona, sezonun ikinci yarısına moralli başlıyor. Haftalar sonra toparlanan Udinese, iç saha avantajıyla Hellas Verona’ya üstünlük kurmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.68

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rodrigo Becao’nun kendi kalesine attığı erken golle 1-0 geriye düşen Udinese, ilk yarı sona ermeden Lazar Samardzic’in golüyle skoru eşitlemeyi başarsa da, ikinci yarıda eşitlik bozulmadı. Mücadelede iki takımda 1’er puana razı geldi.