TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Sivasspor İddaa Tahmini 31.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de hafta içi heyecanı başlıyor. Sivasspor deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Alanyaspor ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetini 2.07, beraberlik tercihinin 3.72, Sivasspor galibiyetinin ise 3.72 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor Favori Taraf

Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Beşiktaş deplasmanına konuk olan Akdeniz ekibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Beşiktaş’a karşı pek bir varlık gösteremeyen Francsico Farioli’nin öğrencileri, haklı bir yenilgi yaşadı diyebiliriz. Süper Lig’de iç sahada iyi sonuçlar alan Alanyaspor’un taraftarı önünde oynadığı son 8 maçı da kaybetmediğini belirtelim. Bu hafta iç sahada Sivasspor’u konuk edecek olan Alanyaspor, karşılaşmanın favorisi olarak gösteriliyor.

Sivasspor’da Puan Kayıpları

Sivasspor, Süper Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Rıza Çalımbay’ın ekibi, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor karşısında puan alamadı. Karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Sivasspor’un tek golü ise Isaac Cofie’den geldi. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Sivasspor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta konuk olacakları Alanyaspor maçı öncesinde bu hafta Sivasspor’da Leke James, Clinton N’Jie ve Aaron Appindangoye sakat olan isimler.

Alanyaspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Leke James, Clinton N’Jie ve Aaron Appindangoye sakat olan isimler.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Beşiktaş deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-0 kaybettiler. Sivasspor ise iç sahada konuk ettiği Adana Demirspor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sezon kümede kalma savaşı veren Sivasspor’da işler yolunda gitmiyor. Alanyaspor, iç sahada iyi sonuçlar alabilen bir takım. Taraftarı önünde oynadıkları son 8 maçı da kaybetmediklerini belirtelim. Sivasspor karşısında bu hafta kazanırlar ve haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.77

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.07

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, net bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Alanyaspor deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile dönmeyi başardılar.